×
Kies uw land
Sluiten

BTW

Compliancemanagement, teruggavemanagement en consultancy

Finance performance VAT expenses receipts

Het beheer van uw btw is een complexe zaak. Doordat de wetgeving in de EU-lidstaten continu verandert, kan het voor uw bedrijf een aanzienlijke uitdaging zijn om te voldoen aan de btw-regels en om uw kosten te beheren.

En daar begint ons werk. Wij hebben meer dan twee decennia ervaring met lokale en internationale btw-kwesties bij bedrijven die internationaal actief zijn. Zodoende kunnen we u een reeks diensten aanbieden die voor u de stress uit uw btw-management halen.

Btw-compliancemanagement

Voorkom onnodige btw-boetes en het reputatierisico van non-compliance. We zorgen dat uw bedrijf voldoet aan lokale btw-eisen, ongeacht de Europese landen waarin u actief bent. Ons team consultants kan uw lokale btw-registraties uitvoeren en u door de relevante complianceprocessen heen leiden. Zo maken we btw-compliance voor u zo eenvoudig mogelijk.

Btw-teruggavemanagement

Optimaliseer uw lokale en buitenlandse btw-teruggave voor reis- en entertainmentkosten, verwerkingskosten en facturen van en voor andere bedrijven. Wij identificeren alle btw-teruggaves waarvoor u in aanmerking komt voor elke crediteur, evenals al uw reiskosten en andere onkosten.

Btw-consultancy

Of u nu eenmalige of lange termijn ondersteuning nodig heeft, ons team lokale en internationale btw-experts heeft de nodige competenties om u te helpen met alles wat u nodig heeft.