×
Kies uw land
Sluiten

Innovatieve KMO: Financier uw projecten dankzij private equity of Europese subsidies!

09 feb
WEBINAR
Homepage > Insights > Evenementen > Innovatieve KMO: Financier uw projecten dankzij private equity of Europese subsidies!
Evenementen

Het financieren van uw innovatieve projecten door middel van private equity of Europese subsidies? Niets is eenvoudiger als u in aanmerking komt!

Om dit te ontdekken, kunt u zich gratis bij ons aansluiten op dinsdag 9 februari.

Innovatieve KMO’s, stimuleer uw R&D-projecten door ervoor te zorgen dat u geen financieringskansen mist!

Ayming, specialist in innovatiefinanciering en subsidies, biedt u op 9 februari om 9.00 uur een informatief 45 minuten durend webinar aan over twee mechanismen die op Europees niveau essentieel zijn: private equity (via het GRECA-platform) en de EIC Accelerator subsidie.

Registreer u nu

Vanaf 10.30 uur kunt u door middel van individuele “eligibility checks” samen met onze experts uw kansen evalueren om in aanmerking te komen voor de EIC Accelerator (financiering van uw projecten tot €2,5M) of voor een gerichte pool van investeerders die geïnteresseerd zijn in onze Belgische innovaties (serie A en B).

Nieuwe procedure voor de EIC Accelerator in 2021: ontdek de 2 fases, van de preselectievideo tot een van de twee enige calls van dit jaar.

Reserveer nu uw plaats en sluit u aan bij bedrijven zoals LVP Engineering, dat dankzij de samenwerking met Ayming € 1.813.620 aan financiering heeft verkregen via de EIC Accelerator subsidie! (te lezen in KMO Insider)

We kijken er naar uit om u op 9 februari te verwelkomen.

Uw Ayming team

Schrijf u in voor het webinar

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *