×
Sluiten

30/03/2021 De Belgische Innovatiebarometer 2021 – De beste Belgische specialisten hebben gesproken – WEBINAR

Homepage > Insights > Evenementen (archief) > 30/03/2021 De Belgische Innovatiebarometer 2021 – De beste Belgische specialisten hebben gesproken – WEBINAR
30/03/2021 De Belgische Innovatiebarometer 2021 – De beste Belgische specialisten hebben gesproken – WEBINAR
Evenementen (archief)
maart 8, 2021

Ayming Belgium is trots om de Belgische Innovatiebarometer 2021 voor gesteld te hebben tijdens een webinar op dinsdag 30 maart.

De Innovatiebarometer is een unieke verzameling van bedenkingen over de huidige O&O in België door de belangrijkste innovatieleiders van ons land uit alle hoeken van onze samenleving: de academische wereld, think tanks, het bedrijfsleven, verenigingen, consultancy, clusters, sociale netwerken, …

(Her)bekijk het webinar

Covid is net VUCA op steroïden

Hoe zijn we getroffen door de crisis, was het echt allemaal zo erg, en wat brengt de toekomst? Waar staan we met duurzame innovatie? Hoe zullen nieuwe generaties het kapitalisme opnieuw uitvinden? Verschilt de steun voor innovatie per regio? Wat vragen innovators van onze nieuwe regering? Ontmoedigen belastingcontroles innovatie?

Ontdek de bedenkingen, observaties en voorspellingen van onze sprekers tijdens dit webinar, waarin onze experts zullen worden bijgestaan door die van het internationale advocatenkantoor NautaDutilh, dat gespecialiseerd is in belastingcontroles gericht op stimuleringsmaatregelen voor innovatie. Tijdens een actieve uitwisseling geven ze u een voorproefje van de vele conclusies die zijn verzameld in de Belgische Innovatiebarometer 2021, die u zult ontvangen voordat hij officieel wordt gepubliceerd.

Agenda

  • Het Belgisch innovatielandschap
  • Duurzame innovatie
  • O&O-budgetten
  • De financiering van innovatie
  • Belastingcontroles

De sprekers

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *