×
Sluiten

28/04/2020 – België post-COVID-19 – Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken na de crisis? – WEBINAR

Homepage > Insights > Evenementen (archief) > 28/04/2020 – België post-COVID-19 – Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken na de crisis? – WEBINAR
Evenementen (archief)
april 17, 2020

België post-COVID-19 – Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken na de crisis?

De huidige crisis confronteert veel bedrijven met dalende inkomsten en liquiditeit. Om dit aan te pakken heeft de regering noodmaatregelen getroffen, maar zijn deze voldoende op de korte, middellange en lange termijn?

Bovendien komen er al nieuwe praktijken uit deze crisis tevoorschijn (bedrijfsverplaatsingen, ontwikkeling van digitale technologie, met name voor mobiliteit en telewerken, …) die uiteindelijk van invloed zullen zijn op de investeringsstrategieën van bedrijven: transformatie, O&O, modernisering van productiefaciliteiten.

Deze uitdagingen komen op één punt neer: de noodzaak voor economische spelers om zo snel mogelijk geld vrij te maken. Het goede nieuws is dat er nog onbenutte cashvoorraden zijn die gebruikt kunnen worden om de liquiditeit te herstellen en te anticiperen op de financiering van morgen. Het is tijd voor actie.

De Ayming Belgium experts werden ingeschakeld en besproken deze thema’s  tijdens een 45 minuten durende webinar op dinsdag 28 april, waarbij een waaier aan oplossingen aangeboden werd die u vandaag nog kan inzetten.

(Her)bekijk het webinar:

Download de whitepaper

De experts

Agenda

  • De post-COVID-19 wereld: wat staat er op het spel? Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken op de korte, middellange en lange termijn?
  • Uw menselijk kapitaal: welke hefbomen om de bijbehorende kosten te optimaliseren?
  • Uw productiemachine: hoe kunt u uw industriële belastingen verlagen?
  • Uw visie, uw innovaties: welke maatregelen ter ondersteuning van uw ontwikkeling?
  • Uw investeringen in R&D, opleiding en transformatie: welke subsidies?
  • Q&A
Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *