×
Sluiten

23/02/2021 België post-COVID-19 – Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken? – WEBINAR

Homepage > Insights > Evenementen (archief) > 23/02/2021 België post-COVID-19 – Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken? – WEBINAR
Evenementen (archief)
februari 4, 2021

België post-COVID-19 – Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken?

Naarmate de periode van onzekerheid langer duurt, is het meer dan ooit van essentieel belang de toekomst van uw onderneming veilig te stellen door ten volle gebruik te maken van alle financiële optimaliseringsmogelijkheden die u ter beschikking staan.

(Her)bekijk het webinar

Dat is precies het doel van ons webinar op 23 februari om 11.00 uur: u laten profiteren van onze expertise en de aandacht vestigen op de vaak verwaarloosde, of gedeeltelijk gebruikte, mogelijkheden voor het genereren van cash die het verschil kunnen maken.

Mis geen enkele kans; neem deel aan ons webinar van 45 minuten waarin een waaier aan oplossingen wordt gepresenteerd die u meteen kunt toepassen om het voortbestaan en de groei van uw bedrijf tijdens en na deze crisis te garanderen.

Enkele onderwerpen die aan bod komen:

  • De economische wereld tijdens en na de gezondheidscrisis: wat zijn de belangrijkste veranderingen en lessen na een jaar in afzondering? Welke mogelijkheden kunnen worden gebruikt om nu en op middellange en lange termijn geld vrij te maken?
  • Uw menselijk kapitaal: welke middelen zijn voorhanden om de daaraan verbonden kosten te optimaliseren en aldus de werkgelegenheid en de lonen, of zelfs de groei van de onderneming te garanderen?
  • Uw productiemachine: hoe kan men de belastingen waaraan een onderneming is onderworpen, verminderen? Hoe kunnen voor industriële structuren de specifieke belastingen worden verlaagd?
  • Uw visie, uw innovaties: een sleutelelement in de aanpassing van bedrijven aan de crisis; innovatie zal het speerpunt van het herstel zijn en kan deze bedreiging in een kans kan omzetten; meer dan ooit moet hierop worden ingezet. Welke maatregelen moeten dus worden genomen om uw ontwikkeling te ondersteunen?
  • Uw investeringen in R&D, opleiding en transformatie: dit ligt ook de kern van het herstelpakket en is uw beste troef om uw prestaties op peil te houden. Welke subsidies zijn er om u te helpen zo snel mogelijk de juiste weg in te slaan?

Onze experts

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *