×
Sluiten

Coronavirus (Covid-19) – Klantenupdate

Homepage > Insights > Nieuws > Coronavirus (Covid-19) – Klantenupdate
Nieuws
maart 18, 2020

Zoals u heeft gezien, heeft de veranderende situatie van de evolutie van het coronavirus een toenemende impact op België en de rest van de wereld.

We willen u informeren over de maatregelen die wij bij Ayming hebben genomen om u zo goed mogelijk te ondersteunen in onze samenwerking, nu de Covid-19-epidemie toeneemt en zowel de gezondheid van de mensen als onze economie aantast.

Ons voortdurend streefdoel is om u te helpen de operationele en financiële prestaties van uw bedrijf op de best mogelijke manier te verbeteren. In deze uitdagende tijden zijn we vastberadener dan ooit om u bij te staan uw groei te behouden en uw prestaties op peil te houden.

Bij Ayming is het onze prioriteit om alle noodzakelijke maatregelen te nemen ter ondersteuning van de inspanningen om dit virus te bestrijden en uit te roeien:

  • Om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te beschermen, zijn onze kantoren voor onbepaalde tijd gesloten en onze teams werken van thuis uit.
  • Om aan uw zijde te blijven en u de beste service te bieden: dankzij ons agiele werk kunnen we proactief zijn en anticiperen op de continuïteit van onze dienstverlening, met hetzelfde kwaliteitsniveau.
  • Als adviesbureau organiseren we regelmatig vergaderingen op afstand/online, wat we blijven doen om het contact met u te onderhouden.

Wat kunnen we doen om u te helpen?

  • Ayming kantoren over de hele wereld blijven opereren. In landen waar maatregelen zijn genomen om het verkeer van personen te beperken, handelen wij in overeenstemming met deze directieven. Voor onze activiteiten kunnen we overschakelen op werken op afstand, zodat we naadloos kunnen blijven samenwerken in een veilige en vertrouwelijke omgeving.
  • We hebben bedrijfscontinuïteitsplannen opgesteld en nemen alle nodige maatregelen om onze productiediensten en lopend werk te beschermen.
  • We zullen het gebruik van alternatieve benaderingen versnellen om onze relatie met u te onderhouden, door middel van virtuele vergaderingen en workshops, maar ook webinars.
  • Wij blijven aanwezig op de sociale netwerken om u te informeren over de huidige fiscale regelgeving en de maatregelen die voor u in deze situatie nuttig kunnen zijn.

We zullen u op de hoogte blijven houden van de ontwikkelingen en we danken u voor uw geduld en steun tijdens deze ongekende periode.

– Het Ayming team

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *