×
Kies uw land
Sluiten

België post-COVID-19

Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken na de crisis?

Website visual Covid webinar

De huidige crisis confronteert veel bedrijven met dalende inkomsten en liquiditeit. Om dit aan te pakken heeft de regering noodmaatregelen getroffen, maar zijn deze voldoende op de korte, middellange en lange termijn?

Bovendien komen er al nieuwe praktijken uit deze crisis tevoorschijn (bedrijfsverplaatsingen, ontwikkeling van digitale technologie, met name voor mobiliteit en telewerken, …) die uiteindelijk van invloed zullen zijn op de investeringsstrategieën van bedrijven: transformatie, O&O, modernisering van productiefaciliteiten.

Deze uitdagingen komen op één punt neer: de noodzaak voor economische spelers om zo snel mogelijk geld vrij te maken. Het goede nieuws is dat er nog onbenutte cashvoorraden zijn die gebruikt kunnen worden om de liquiditeit te herstellen en te anticiperen op de financiering van morgen. Het is tijd voor actie.

De Ayming Belgium experts besproken deze thema’s tijdens een 45 minuten durende webinar waarbij een panel van onmiddellijk te activeren oplossingen werd gepresenteerd.

Download de presentatie van dit webinar via het formulier rechts.