×
Kies uw land
Sluiten

Brochure Ziekenhuizen

Optimaliseer de financiering van uw R&D-activiteiten

Download
Cover image - Brochure Ziekenhuizen

Als ziekenhuisdirecteur wordt u geconfronteerd met tal van uitdagingen, zowel budgettair als concurrentieel, om de rentabiliteit van uw structuur te verzekeren:

  • Het opstellen van een strenge financiële strategie die onder meer de aankoop, het onderhoud en de rentabiliteit van medische apparatuur, of de financiering van uw R&D-activiteiten (klinische proeven, verbonden geneesmiddelen, statistieken en analyses, optimalisering van het patiëntentraject…) mogelijk maakt, enz.
  • Het verzekeren van uw aansluiting bij een ziekenhuisnetwerk door middel van een grondige reorganisatie en de implementatie van geoptimaliseerde processen zoals digitalisering (AI, VR/AR, IoT, big data).
  • Het waarderen van de profielen van onderzoekers op uw loonlijst die betrokken met O&O-activiteiten zijn (gedeeltelijke vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing), evenals uw samenwerkingen met universiteiten – tijdrovende taken die een grondige en actuele kennis van het administratieve apparaat vereisen.
  • Zorgen voor de aanwerving en het behoud van gekwalificeerd personeel, zowel voor de zorgadministratie als voor het onderzoek.

Om deze uitdagingen aan te gaan, heeft Ayming een feilloze expertise en methodologie ontwikkeld die elk ziekenhuis in staat stelt te profiteren van elke mogelijkheid om zijn prestaties te optimaliseren, zonder de onvermijdelijke administratieve lasten, zonder de minste extra werkdruk voor het ziekenhuispersoneel dat zich kan blijven concentreren op de kwaliteit van de toegediende zorg, en op een perfect beveiligde manier in het geval van een fiscale controle.

Download onze brochure voor meer informatie over de vele mogelijkheden die u heeft om de prestaties van uw ziekenhuis te anticiperen, te versnellen en te beveiligen.