Audit en evaluatie van uw innovatie

Beoordeling & inschatting potentieel

Onderzoekt uw bedrijf hoe het zijn innovatie kan financieren? Moet u uw financieringspotentieel inschatten, en de best mogelijke steunmaatregelen bepalen voor uw bedrijfsprofiel? Ons Innovation Performance team kan u ondersteunen door uw wetenschappelijke en fiscale situatie te analyseren. We bevelen u de steunmaatregelen aan met het grootste potentieel en schatten de potentiële inkomsten.

Audit & veiligheidscheck

Benut uw bedrijf alle Belgische steunmaatregelen? Houdt u zich aan alle regels? Wat is het risico in geval van fiscale controle? Wat is mijn R&D-intensiteit ten opzichte van de benchmark binnen mijn sector? Zijn we aan het over- of onderpresteren? Hoe zorg ik dat mijn aanvraag succesvol is? Komt mijn interpretatie van R&D overeen met de administratieve interpretatie? Zijn mijn technische beschrijvingen voldoende voor een succesvolle aanvraag? Wat zijn de opties voor optimalisatie?

Ons Innovation Performance team kan u het antwoord geven op al deze vragen, om zo uw financiering veilig te stellen, uw innovatie-intensiteit ten opzichte van de branche te evalueren en het potentieel voor optimalisatie te bepalen.