Ayming Belgium

Ayming is een toonaangevende business performance consulting-groep, gevormd door de fusie tussen Alma GS en Lowendalmasaï. De groep heeft kantoren in 15 landen, met circa 1.300 werknemers in dienst en had in 2017 een zakencijfer van € 157 miljoen.

Ayming bouwt voort op 30 jaar bewezen resultaten. Het biedt strategische en operationele expertise, en stelt haar klanten in staat om hun algehele prestaties op lange termijn te verbeteren, de waarde van hun algemene bedrijfsactiviteit te verbeteren en rendementen te optimaliseren op het gebied van Human Resources, OperationsFinance en Innovatie.

Om dit te bereiken werkt Ayming met Value Performance Programs op maat. Die ondersteunen de groei van uw bedrijf, zorgen ervoor dat de maatregelen veilig gesteld worden en anticiperen uw bedrijfsevolutie.

Vertrouw op onze expertise

Bij Ayming zijn we niet alleen experts op het gebied van human resources, finance en innovatie; we zijn eerst en vooral technische experts. En dit in tal van vakgebieden, zoals wetenschappers, ingenieurs en softwareontwikkelaars. Zo krijgen wij echt inzicht in wat u doet, hoe u innoveert en opereert, en dus ook hoe u uw resultaten het beste kunt verbeteren. Door dit dubbele specialisme kunnen wij u de beste oplossingen bieden, en uw bedrijf financiële en operationele verbeteringen bieden voor de lange termijn.

Kerncijfers

  • 30 jaar ervaring
  • 1.380 business partners
  • 20.000 klanten
  • Meer dan 15.000 ondersteunde R&D- en innovatieprojecten per jaar
  • € 300 miljoen HR-besparingen per jaar
  • Meer dan € 1 miljard aan gegenereerde extra financiële capaciteit per jaar
  • € 50 miljoen bespaarde belastingen per jaar
  • 7 miljoen arbeiders in beheer via onze HR-software

Onze doelstelling: middelen en tijd vrijmaken

We weten hoe druk u het heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat het verbeteren van uw bedrijfsresultaat voor u een stuk minder belastend wordt. Onze consultants werken rechtstreeks samen met de juiste mensen binnen uw bedrijf en maken daarbij zo efficiënt mogelijk gebruik van de tijd. Wij maken het u dus makkelijk. We weten welke vragen we moeten stellen en verzamelen op een efficiënte manier de informatie die nodig is om uw aanvraag of reclamatie te documenteren, subsidieaanvragen en andere vorderingen, of om uw payroll of aankoopproces te analyseren en te verbeteren. Bij het aanvragen van R&D-belastingkredieten en Europese subsidies werken onze consultants namens u waar nodig samen met overheidspartijen: u kunt dus op uw twee oren slapen.

Geen extra kosten als u kiest voor onze success fee

Aan de meeste van onze diensten zijn geen extra kosten verbonden. Meestal werken we op basis van success fees.