×
Sluiten

GZA Testimonial

another Ayming success story

evy
Homepage > GZA – Gasthuiszusters Antwerpen

GZA ziekenhuizen heeft de leiding binnen de organisatie van gespecialiseerde zorg in Antwerpen.

In nauwe samenwerking met GZA, gedurende meer dan 3 jaar, heeft Ayming de RSZ/ONSS-besparingen gescreend om ze optimaal toe te passen. Na deze oorspronkelijke opdracht ontdekten we dat we hen ook konden helpen met de toepassing van hun bedrijfsvoorheffing voor onderzoekers.

Eén van deze specifieke opdrachten was gekoppeld aan de innovatieve technologie “De oppervlaktescanner”, waarmee GZA de positie van een patiënt in 3D kan scannen voor radiotherapie en niet langer markeringen op het lichaam van de persoon hoeft te “tatoeëren”.

 

“We hebben gekozen om met Ayming samen te werken omdat we vonden dat het totaal plaatje echt klopte. Hun aanbod & expertise stemden overéén met naar waar we op zoek waren.”
Evy Mondelaers, dienstverantwoordelijke personeelsbeheer, GZA

 

“De samenwerking is heel vlot verlopen. Ayming hielp met een moeilijke audit. Ze hebben ons niet alleen geholpen met de voorbereiding maar ook gedurende het hele proces.”
Koen Snijders, Kwaliteitscoordinator Radiotherapie, GZA

Dit jaar bestaat Ayming 20 jaar! Dat is 20 jaar expertise in business performance.

Meer specifiek richten wij ons op het helpen van onze klanten bij het genereren van besparingen & het financieren van hun toekomst.

Onze belangrijkste activiteiten zijn innovatie, fiscale & financiële prikkels, HR-optimalisatie en Grants.

Wilt u weten wat dit voor uw bedrijf kan betekenen?