×
Sluiten
about - header

Over Ayming

Een bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring om de operationele en financiële prestaties van bedrijven te verbeteren

Further together

Wij zijn experts op het gebied van business performance en combineren gespecialiseerde kennis in diverse domeinen met de praktische uitvoering, opdat onze klanten en hun medewerkers meer kunnen bereiken.

Wij zijn werkzaam in 4 hoofddomeinen, steeds met een beproefde benadering en operationeel advies op maat. Wij geven organisaties en hun medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen.

Wij hebben 1.300 experts in dienst gespreid over 15 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië. Ondertussen tonen wij al 30 jaar welk pad gevolgd moet worden en delen wij onze kennis.

Vestigingen in 15 landen
Onze kerncijfers

Wij ontwikkelen samen met u een sterke nabijheidsrelatie, om u te helpen bij de verwezenlijking van uitzonderlijke resultaten in:

Alleen al met de financiering van onderzoek en ontwikkeling hebben wij getoond dat wij concrete resultaten kunnen boeken, door  2 miljard euro per jaar te genereren voor onze klanten.

R&D en innovatie:

Nieuwe methoden voor reflectie, onderzoek en ontwikkeling zijn belangrijke hefbomen om concurrerend te blijven en de controle over uw zakelijke omgeving te bewaren. Maar de financiering en fiscaliteit in dit domein zijn complex en worden vaak te weinig benut.

Wij financieren elk jaar om en bij 15.000 projecten inzake R&D en innovatie wereldwijd, door twee miljard euro subsidiegeld te storten.

Fiscaliteit en financiën:

Het controleren van de kosten die voortvloeien uit uw groei vormt een belangrijke hefboom in de duurzame ontwikkeling van uw onderneming. U dient de rentabiliteit van uw investeringen te waarborgen en zich te concentreren op projecten die groei genereren. Bovendien moet u ervoor zorgen dat ze met eigen kapitaal of door middel van subsidies gefinancierd kunnen worden.

Een andere hefboom die recurrente resultaten kan garanderen, is de identificatie en evaluatie van belastingverminderingen door toepassing van de geldende wetgeving. 95% klantenbinding.

 

Human resources:

Door nieuwe manieren te identificeren om werknemers te betrekken en te motiveren, helpen wij de ondernemingen om hun volledige potentieel te bereiken. Onze experts helpen hen ook om de nodige financieringsmiddelen te vinden voor hun HR-projecten.

Wij hebben meer dan 50.000 personen opgeleid en elk jaar zorgen wij ervoor dat onze klanten om en bij 300 miljoen euro kunnen besparen op HR.

Onze aanpak past zich aan de ontwikkelingscyclus van uw bedrijf aan
Wij creëren waarde voor onze klanten

Ons werk is gebaseerd op een grondig inzicht in uw behoeften en context: elke onderneming is uniek, elke situatie is verschillend en een standaardoplossing is zelden van blijvende aard. Wij behalen concrete resultaten door aan de zijde van onze klanten projecten uit te voeren op het veld en deze tot een goed einde te brengen, zodat ze een ware impact hebben.

Ons werk steunt op het delen van uiterst gespecialiseerde kennis: wij beschikken over erkende experts in engineering, datawetenschap, fiscaliteit, natuurkunde, scheikunde, geneeskunde en nog vele andere domeinen. Stuk voor stuk medewerkers die op voet van gelijkheid met uw experts kunnen praten.

Over het algemeen geven wij onze klanten een energieboost door hen te helpen de beslissingname op alle niveaus te verbeteren, het kapitaal te vergroten en de kosten te beperken en een vertrouwensklimaat te creëren met een omgeving waarin een continue verbetering van de performantie mogelijk is. Onze aanpak legt de focus op de mens en samenwerking, ondersteund door doeltreffende digitale tools.

Dankzij de buitengewone relaties met onze klanten hebben we buitengewone resultaten behaald. Ons vertrouwen in ons werk komt tot uiting in het feit dat wij vaak voorstellen om de risico’s en opbrengsten met onze klanten te delen. Wij gaan duurzame relaties aan; vele gaan al langer dan tien jaar mee.

9/10
9 op 10 klanten hebben elk jaar opnieuw vertrouwen in Ayming
93%
van de klanten hebben een goed beeld van Ayming
95%
klantenbindings- percentage

Een cultuur gericht op resultaten en deskundigheid,
een pragmatische aanpak van adviesverlening.
Further together.

Hervé-Amar-Chairman-Ayming

“Het zoeken naar performantie wordt al te vaak beperkt tot een zoektocht naar rentabiliteit en ontwikkeling die gericht is op het kwantitatieve aspect.
De vraag die we ons moeten stellen, is niet “hoe kunnen we meer doen?”, maar “hoe kunnen we beter doen? ”

Hervé Amar, Chairman Ayming