×
Kies uw land
Sluiten
Carreers - front

Welcome @ Ayming

Ga een uniek professioneel avontuur aan, ondersteund door 30 jaar expertise en een samenwerking met bedrijven van over de hele wereld.

Hier kan de eerste stap in uw nieuwe professionele leven beginnen!

Teken onmiddellijk voor een uniek professioneel avontuur: het uwe, aan onze zijde, om samen de wereld van morgen te bouwen. Dankzij 30 jaar ervaring bij de grootste internationale ondernemingen nemen wij op gedreven wijze deel aan de grote transformaties van ondernemingen. Deze impact is elke dag opnieuw mogelijk dankzij de talenten die evolueren en zich openbaren bij Ayming.

Wij hebben vertrouwen in u. Kom vernieuwen, creëren, durven. Wij zorgen voor de rest. Word wie u bent, en nog veel meer … hier en nu. Dit is de eerste stap van uw nieuwe professionele leven. Your next destination, your call!

Be the boss of your work life

Word hoofdrolspeler van je eigen leven, onze missie voor elke medewerker

Ons succes hebben wij enkel te danken aan de 1300 mannen en vrouwen in onze teams. Wij zijn trots op deze collectieve intelligentie, die zorgt voor uitmuntende resultaten bij onze klanten. Onze rol: hier zorg voor dragen en dit elke dag opnieuw onderhouden.
Daarom streven wij naar arbeidsvoorwaarden die gunstig zijn voor de flexibiliteit, het vertrouwen en het welzijn van onze medewerkers. Wij waken erover dat de motivatie en het engagement van onze talenten groeien dankzij onze aandacht voor ieders dromen en ambities: internationale mobiliteit, een nieuwe functie, een vernieuwend project, intrapreneurship, … Bereid u voor op een nieuwe visie over uw carrière, zodra u bij ons instapt!
Onze taak bestaat erin ieders individuele ontwikkeling aan te moedigen om zo collectief te groeien. En op dit manier speelt Ayming een belangrijke rol in 4 strategische domeinen: human resources, finances, operations en innovation.

Wat wordt uw rol?

Ik voel dat ik op vlak van maturiteit en communicatie enorm ben gegroeid."

Joeri Kleykens, Senior HR Performance Consultant Tweet deze quote
20K
klanten in alle activiteitensectoren
30
jaar ervaring
1400
experts wereldwijd
15
landen

Zij delen hun ervaringen

Carreers - life at ayming2

Life @ Ayming

Het professionele welzijn van de “Aymers” is onze nr. 1 prioriteit. Wij zijn ervan overtuigd dat het de belangrijkste vector is voor duurzaam succes in elk bedrijf. Daarom passen wij het toe op alle niveaus: een vernieuwende aanpak bij de aanwerving, een “human centric” management, ECHTE waarden, een unieke collectieve geest en inspirerende en flexibele arbeidservaringen. Ontdek de hoogtepunten die u mag verwachten. Volg de gids!

Ontdek Life@Ayming

Carreers - move_with_us_clean

Move with us

Omdat wij in een wereld in beweging leven, kunnen we geen klassieke en lineaire trajecten voor onze medewerkers overwegen. Wij zijn wereldwijd actief en staan open voor uiteenlopende trajecten die afgestemd zijn op de ambities van iedereen. Weg met carrièreplannen. Samen met ons onderneemt u grote professionele stappen om vooruit te komen en uw inzetbaarheid te ontwikkelen. Next step: solliciteer voor een interne opportuniteit. We denken samen na over het vervolg. Further together.

Werken bij Ayming