×
Sluiten
DO01000910 v3

Life @ Ayming

Join the team that helps companies finance their future.

Homepage > Carrière > Life @ Ayming

Het Ayming avontuur

Wij hechten veel belang aan het welzijn van onze medewerkers! Wij zijn één en al oor voor hun individuele ambities en stippelen hun professionele traject mee uit, waarbij elke tussenstop belangrijk is en begeleid moet worden.

 

Ayming - Flylounge - Job Dating
Ayming - Flylounge - Job Dating

Welkom bij ons

De geest van Ayming, dat is een arsenaal aan met passie ontwikkelde middelen, opdat onze “Aymers” zich goed zouden voelen, naar waarde geschat en gehoord. Om deze missie te vervullen, zijn wij actief op 4 onlosmakelijk verbonden assen:

  • een menselijk en verantwoordelijk management, waarbij de ambitie van de medewerkers in het centrum van hun succes staat
  • sterke waarden en overtuigingen, die het respect van eenieder garanderen op alle niveaus van de onderneming
  • een teamgeest, overal ter wereld, waardoor een ware collectieve intelligentie ontstaat
  • een werkomgeving die unieke en inspirerende ervaringen biedt

My Professional Journey

5 belangrijke stappen in het Ayming avontuur

Tijdens het traject van elke medewerker worden belangrijke events georganiseerd, die ervoor zorgen dat hij vragen kan stellen, kan evolueren en grenzen kan verleggen. Geen opgelegde lineariteit maar veeleer maatwerk met aandacht voor de doeleinden, de dromen en de ambities van iedereen. Elke professionele reis wordt zo uniek, opdat alle “Aymers” de hoofdrol zouden spelen in hun eigen traject. Beschouw ons gewoon als jouw professionele incubator in dienst van jouw ambities. Onze doelstelling? Samen een gemeenschappelijk project opzetten om dit in dienst van onze klanten te stellen.

evaluation-du-client
Feedback
reputation
People review
contract
Lokale verdediging
team
Corporate verdediging
growth
#BossOfMyWorklife

Een heel programma voor uw carrière

Ontdek My Professional Journey
Ayming - Flylounge - Job Dating

Job dating made in Ayming

Omdat u veel meer bent dan uw CV

Onze enige bekommernis is wie jij bent. Daarom hechten wij veel belang aan unieke ontmoetingen en uitwisselingen tussen jou en ons, op uitzonderlijke locaties. Het doel: ervoor zorgen dat je onze diverse deskundige vaardigheden en onze cultuur beter begrijpt, dankzij een buitengewone ervaring. Het belangrijkst: je leren kennen “as you are” met het oog op een zinvolle samenwerking. En dit steeds in dynamische modus: in 3 uur, 4 unieke workshops en een antwoord binnen 48 uur! You’ve got our word. Ready?

Ontdekken

Ayming - Flylounge - Job Dating

Welcome on board

Omdat wij ons ervan bewust zijn dat deze eerste tussenstop beangstigend kan zijn voor de “newcomers”; kunnen we al vertellen dat de onboarding van Ayming zich niet beperkt tot één welkomstdag. Wij begeleiden je stap voor stap om de aanpassing aan onze cultuur, onze waarden en onze werkmethoden te vergemakkelijken. Het doel: op natuurlijke wijze uw plaats vinden en een volledig ontplooide “Aymer” worden ongeacht jouw background. Diversiteit is de kracht van een collectief. Het is onze taak om het tot leven te brengen en het een gemeenschappelijk doel te geven.

Ontdek de onboarding