×
Sluiten

Ayming België is officieel een Great Place To Work®!

Homepage > Insights > Nieuws > Ayming België is officieel een Great Place To Work®!
Nieuws
oktober 28, 2021

Ayming België is officieel een Great Place to Work®-gecertificeerd bedrijf!

Ayming België is trots te kunnen aankondigen dat het gecertificeerd is als een Great Place to Work® na een grondige, onafhankelijke analyse uitgevoerd door Great Place to Work Institute®.

Deze certificering is gebaseerd op directe feedback van werknemers, gegeven als onderdeel van een uitgebreide en anonieme enquête over hun werkervaring.

 

Op de vraag of zij op de medewerking van hun collega’s kunnen rekenen, antwoordt 91% van de werknemers bevestigend.

 

Over Ayming

Ayming België maakt deel uit van de Ayming Group, een wereldwijd adviesbureau dat gespecialiseerd is in bedrijfsprestaties en werkt in 4 hoofdgebieden, met een bewezen aanpak van operationeel advies, zodat organisaties en hun medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen.

Onze 1.300 medewerkers zijn verspreid over 15 landen in Europa en Noord-Amerika. Zij delen al meer dan 30 jaar hun ervaring op het gebied van leiderschap en kennisdeling met onze klanten. Samen met hen ontwikkelen zij een sterke nabijheidsrelatie om hen te helpen uitzonderlijke resultaten te behalen.

Over Great Place to Work®

Great Place to Work is de wereldwijde autoriteit op het gebied van organisatieculturen met een hoge mate van vertrouwen en hoge prestaties. Great Place to Work biedt de benchmarks, het raamwerk en de expertise die nodig zijn voor het creëren, behouden en erkennen van uitmuntende werkculturen.

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *