×
Sluiten
Untitled-1

Job Dating

Don't tell us you're different, show us!

Homepage > Carrière > Job Dating

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Kom naar Ayming’s unieke ‘job dating’-event in Brussel en zet de volgende stap binnen je carriere.  

We zijn er immers van overtuigd dat je zoveel meer bent dan je CV.
Daarom willen we de echte jij leren kennen: jouw passies, jouw kijk op de wereld en jouw dromen.  Don’t tell us, show us!

Schrijf je hier in voor de Job Dating op 22/02/2024

Ontdek onze laatste Job Dating editie hier:

De 5 pijlers van een Job Dating

speaker
Voorstelling met alle deelnemers
knowledge (2)
Workshop: Ayming Knowledge
puzzle-piece
Workshop: Experience in the basket
interview (1)
Workshop: Video-interview
talking (1)
Vertel ons over jezelf
Ayming - Job Dating Leuven

Voorstelling met alle deelnemers

45 min.

Je wordt onthaald door de HR Corporate Director die je de geest van Ayming en onze sterke overtuigingen voorstelt: flexibiliteit, empowerment van iedereen, de pioniersgeest, innovatie… De voorstelling wordt afgewisseld door andere belangrijke “Aymers”: Managing Director, Sales & Marketing Manager, HR Manager en de Consulting Managers. Een trip naar de core van onze business en ambitie. Een eerste stap om kennis te maken … voor je deelneemt aan de verschillende workshops.

Ayming - Job Dating Leuven

Workshop: Ayming Knowledge

15 min.

Het doel van deze collectieve workshop is het bespreken van een maatschappelijke of beroepsproblematiek met 5 à 6 andere personen. Het is het moment bij uitstek om argumenten aan te voeren en jouw ideeën te uiten! Om de uitwisselingen in goede banen te leiden, zullen een animator en een waarnemer letten op de gedragingen, op de manier waarop geredeneerd en ingespeeld wordt en op de relevantie van de gedachtegang en de overtuigingskracht. Wij vinden het belangrijk dat je even kunt reflecteren over belangrijke onderwerpen. Believe in yourself, express your idea.

Jezelf zijn is het sleutelwoord tijdens dit hele evenement."
Harro Bosma, International HR Manager
Ayming - Job Dating Leuven

Workshop: in the basket

10 min.

Het doel van deze activiteit is het opsporen van de cognitieve, gedrags- en communicatievaardigheden in groep. Tijdens deze ludieke workshop moeten raadsels opgelost worden. Deze activiteiten zijn een unieke gelegenheid om de soft skills van eenieder te ontdekken, het leiderschap en het vermogen om in teamverband te werken. Wezenlijke vaardigheden in ons veeleisende en menselijke vak van adviesverlening.

Workshop: Video-interview

5 min.

Zoals beloofd concentreren wij ons niet enkel op de inhoud van jouw CV, jouw technische vaardigheden of jouw diploma’s. Wat ons boeit, is jou. Wij zijn geïnteresseerd in jouw passies, jouw kijk op de wereld, jouw dromen. Wij hebben flexibele open talenten nodig die zich gemakkelijk aanpassen. Daarom hebben wij gekozen voor een snel interview met korte vragen waarop spontaan geantwoord moet worden. Geen “overthinking”, wees gewoon jezelf.

Voorbeelden van vragen:

Welk recent nieuwsbericht heeft jouw geraakt? Jouw passie? Jouw gekste droom?

Wat ons interesseert is het individu, wat voor iemand hij is, wat hij morgen wil doen."
Sara Arryn, HR Business Partner
Ayming - Job Dating Leuven

Vertel ons over jezelf

10 min.

Een persoonlijk gesprek van 10 minuten met een HR manager en een field manager: dit is het ogenblik om jouw professionele motivatie en ambities nauwkeurig uiteen te zetten. Benut deze bevoorrechte uitwisseling om jouw idee over onze samenwerking, jouw professionele behoeften en jouw superkrachten te onthullen. Wij houden van atypische mensen, van gepassioneerden en van baanbrekende ideeën. Waarom zouden wij dan moeten samenwerken? Dat is de richtvraag die jij moet voorbereiden voor jouw volgende gesprek. Ready?

After work

Wij bevinden ons op uitzonderlijke en inspirerende locaties. Laat ons ervan genieten!

Wij willen alle kandidaten een onvergetelijke tijd laten beleven. Gedurende het hele proces wordt er catering voorzien. Na elke workshop kan je dus genieten van een hapje en een drankje. Aan het einde van de cyclus wordt ter afsluiting van de 5 kernmomenten een aperitief aangeboden om in een ongedwongen sfeer nader kennis te maken. Een voorsmaakje van de gezelligheid die wij intern koesteren.