×
Kies uw land
Sluiten
LAN_5940 edit for website

Job Dating

Don't tell us you're different, show us!

Homepage > Carrière > Job Dating

Voel je je een baanbreker?

Kom dan een originele collectieve aanwervingservaring beleven in Brussel, Parijs, Houston, Madrid, Bordeaux of Lyon!

Wij organiseren inspirerende Job Dating om talenten en persoonlijkheden te ontdekken. We zijn er immers van overtuigd dat de mogelijkheden zich niet beperken tot een profiel op een CV. Wij willen je kennen: jouw passies, jouw kijk op de wereld en jouw dromen. Don’t tell us, show us!

Schrijf je in voor de Job Dating in Brussel

De volgende Job Dating zal plaatsvinden op 23 september 2021 in Autoworld!

  De 5 kernmomenten van een Job Dating

  carreers - jobdating icon 1
  Voorstelling met alle deelnemers
  life-icon
  Workshop: Ayming Knowledge
  carreers - jobdating icon3
  Workshop: Experience in the basket
  carreers - jobdating icon4
  Workshop: Video-interview
  carreers - jobdating icon5
  Wie ben je?
  LAN_5949 edit2 for website

  Voorstelling met alle deelnemers

  45 min.

  Je wordt onthaald door de HR Corporate Director die je de geest van Ayming en onze sterke overtuigingen voorstelt: flexibiliteit, empowerment van iedereen, de pioniersgeest, innovatie… De voorstelling wordt afgewisseld door andere belangrijke “Aymers”: Managing Director, Sales & Marketing Manager, HR Manager en de Consulting Managers. Een trip naar de core van onze business en ambitie. Een eerste stap om kennis te maken … voor je deelneemt aan de verschillende workshops.

  LAN_6031 edit2 for website

  Workshop: Ayming Knowledge

  15 min.

  Het doel van deze collectieve workshop is het bespreken van een maatschappelijke of beroepsproblematiek met 5 à 6 andere personen. Het is het moment bij uitstek om argumenten aan te voeren en jouw ideeën te uiten! Om de uitwisselingen in goede banen te leiden, zullen een animator en een waarnemer letten op de gedragingen, op de manier waarop geredeneerd en ingespeeld wordt en op de relevantie van de gedachtegang en de overtuigingskracht. Wij vinden het belangrijk dat je even kunt reflecteren over belangrijke onderwerpen. Believe in yourself, express your idea.

  Jezelf zijn is het sleutelwoord tijdens dit hele evenement."
  Harro Bosma, International HR Manager Tweet deze quote
  job dating-3883 for website2

  Workshop: in the basket

  10 min.

  Het doel van deze activiteit is het opsporen van de cognitieve, gedrags- en communicatievaardigheden in groep. Tijdens deze ludieke workshop moeten raadsels opgelost worden. Deze activiteiten zijn een unieke gelegenheid om de soft skills van eenieder te ontdekken, het leiderschap en het vermogen om in teamverband te werken. Wezenlijke vaardigheden in ons veeleisende en menselijke vak van adviesverlening.

  Workshop: Video-interview

  5 min.

  Zoals beloofd concentreren wij ons niet enkel op de inhoud van jouw CV, jouw technische vaardigheden of jouw diploma’s. Wat ons boeit, is jou. Wij zijn geïnteresseerd in jouw passies, jouw kijk op de wereld, jouw dromen. Wij hebben flexibele open talenten nodig die zich gemakkelijk aanpassen. Daarom hebben wij gekozen voor een snel interview met korte vragen waarop spontaan geantwoord moet worden. Geen “overthinking”, wees gewoon jezelf.

  Voorbeelden van vragen:

  Welk recent nieuwsbericht heeft jouw geraakt? Jouw passie? Jouw gekste droom?

  Wat ons interesseert is het individu, wat voor iemand hij is, wat hij morgen wil doen."
  Sara Arryn, HR Business Partner Tweet deze quote
  LAN_5966 edit3 for website 2

  Vertel uw verhaal

  10 min.

  Een persoonlijk gesprek van 10 minuten met een HR manager en een field manager: dit is het ogenblik om jouw professionele motivatie en ambities nauwkeurig uiteen te zetten. Benut deze bevoorrechte uitwisseling om jouw idee over onze samenwerking, jouw professionele behoeften en jouw superkrachten te onthullen. Wij houden van atypische mensen, van gepassioneerden en van baanbrekende ideeën. Waarom zouden wij dan moeten samenwerken? Dat is de richtvraag die jij moet voorbereiden voor jouw volgende gesprek. Ready?

  job dating-3982 edit for website2

  After work

  Wij bevinden ons op uitzonderlijke en inspirerende locaties. Laat ons ervan genieten!

  Wij willen alle kandidaten een onvergetelijke tijd laten beleven. Gedurende het hele proces wordt er catering voorzien. Na elke workshop kan je dus genieten van een hapje en een drankje. Aan het einde van de cyclus wordt ter afsluiting van de 5 kernmomenten een aperitief aangeboden om in een ongedwongen sfeer nader kennis te maken. Een voorsmaakje van de gezelligheid die wij intern koesteren.