×
Kies uw land
Sluiten
default-full-hero-desktop

Ons team

Maak kennis met ons meest waardevolle bezit: ons team

Het Ayming Benelux team

Laurie Pilo

Managing Director BeNeLux

Laurie Pilo studeerde in Aix-en-Provence af aan de faculteit Rechten en Politicologie. Na een PhD in gezondheidsrecht en sociale zekerheid sloot ze zich in 2005 bij het team aan als consultant voor de bedrijfstak “HR Performance”.
Hier groeide ze door naar een managementpositie waarbij ze verantwoordelijk was voor de internationale ontwikkeling van HR Solutions. Sinds februari 2013 is ze Managing director voor de regio Benelux.

 

Connecteren op LinkedIn 

 

Thomas Kaës

Head of Sales

Thomas Kaës kan bogen op 20 jaar ervaring in de groei-ondersteuning van B2B dienstverleningsbedrijven zoals Elis, April en Ayming. Hij vervoegde ons team in 2007 (toen nog Alma CG) en werkte 5 jaar aan de uitrol van best practices voor internationale marketing en de ontwikkeling van bedrijven. Sinds 2016 staat Thomas aan het hoofd van de Belgische teams voor Sales en Marketing. Thomas behaalde zijn doctoraat aan de Graduate School of Management in Aix-Marseille.

 

Connecteren op LinkedIn 

 

Sara Arryn

HR Business Partner

Sara vervoegde Ayming in 2019 als HR Business Partner. Ze stimuleert en begeleidt de ontwikkeling van het Belgische Ayming team door talenten aan te werven, de vaardigheden te beheren en juridische ondersteuning te bieden. Sara kan bogen op 6 jaar ervaring bij Manpower en Experis waar ze de onderzoekscompetenties en inzetbaarheid van talenten ontwikkelde in diverse, hoofdzakelijk innoverende sectoren.

Ze spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Connecteren op LinkedIn 

 

Alexandra Dryjski

Senior HR & Finance performance Manager

Alexandra vervoegde Ayming in 2011. Ze behaalde haar masterdiploma’s in de Rechten aan de UCL en het Milieurecht en Publiek Recht Onroerend Goed aan de FUSL in Brussel. Ze verwierf een grondige kennis in lokale en regionale fiscaliteit en meer in het bijzonder in de optimalisering van onroerendgoedbelastingen op gebouwen én industriële installaties. Sinds 2016 begeleidt Alexandra niet enkel de fiscaal consultants maar ook de experts in HR performance, teams die voortdurend op zoek zijn naar nieuwe pistes voor optimalisatie.
Alexandra spreekt vloeiend Frans, Nederlands, Engels en Spaans.

Connecteren op LinkedIn 

 

Stefaan Heyvaert

Innovation performance Manager

Stefaan Heyvaert startte in 2019 bij Ayming als Innovation Performance Manager.
Hij studeerde Electrical and Electronics Engineering aan de ULB/VUB, vulde dit aan met een doctoraat in Applied Physics and Photonics, en behaalde een Executive MBA aan Vlerick Business School. Als Innovation performance Manager coördineert hij de interne expertise in O&O-financiering (o.a. fiscale stimuli en subsidies voor innovatie), analyseert hij de technische aspecten van de dossiers ter voorlegging aan de bevoegde administraties, en onderhoudt hij contacten met experts en instellingen.
Stefaan spreekt vloeiend Nederlands, Frans en Engels.

Connecteren op LinkedIn

 

Corporate governance

Hervé Amar

Chairman

Als Chairman van Ayming bepaalt Hervé de strategische lijnen op lange termijn van de Groep zodat haar internationale dimensie geconsolideerd wordt. Hij is voorzitter van de Raad van Bestuur en bouwt een sterke band op met de belangrijkste externe en interne partijen.

Hervé bekleedt meerdere directiefuncties en neemt de rol van ambassadeur op zich waarbij hij de waarden, ethiek en cultuur van Ayming uitdraagt.

Al heel zijn carrière blijkt hij een empathische leider met gedegen expertise te zijn die zijn werknemers koste wat het kost wil laten groeien door hen te begeleiden in het halen van hun prestatiedoelstellingen.

Aangaande de prestaties en ontwikkeling van het bedrijf schreef Hervé een boek genaamd ‘Dés-équilibres’ waarin hij op basis van zijn eigen ervaring de mechanismen beschrijft waarmee bedrijven hun model kunnen veiligstellen, hun innovatiebeleid kunnen versnellen en kunnen anticiperen op verschuivingen in hun markt.

In zijn boek legt hij ook de nadruk op het belang van tijd en de motivatie van werknemers. Daarbij moedigt hij alle beleidsmakers aan om ruimdenkend te zijn, het gezond verstand te gebruiken en te investeren in het welzijn van hun teams.

Hervé begon zijn carrière bij F-Initiatives, waarvan hij Algemeen Directeur werd in 1998. Nadat het bedrijf werd overgenomen door Alma CG werd hij in 2001 Directeur Innovatiefinanciering. In 2008 werd Hervé benoemd tot Chairman.

Hij is gepassioneerd door digitale evoluties en transformatiemanagement, maar drukt op het hart dat de mens centraal blijft staan in de prestaties van bedrijven.

Hij sponsort Le Manège de Chaillot, een prijsfonds dat de artistieke en innovatieve processen begeleidt van het nationale theater van Chaillot, waar podiumkunsten hand in hand gaan met de prestaties van bedrijven.

Na zijn opleiding Economische Wetenschappen aan de Université Paris Nanterre verwierf hij een DEA aan de Université Paris Dauphine. Hij spreekt Frans en Engels op een professioneel niveau.

Hij heeft ook de Business Performance Awards in het leven geroepen die de grote en middelgrote ondernemingen belonen voor hun projecten die leiden tot buitengewone resultaten in human resources, innovatie, sociaal beleid en MVO.

Zijn persoonlijke motto: “Samenwerking is de garantie op succes.