×
Kies uw land
Sluiten

HR Performance

Homepage > HR Performance
HR Performance

Beperk uw groei niet door werknemerskosten

HR werkt vaak met beperkte middelen: een gebrek aan personeel en een constant veranderende omgeving maken het buitengewoon veeleisend om een HR-strategie uit te bouwen en toe te passen.

Ons doel

Ayming vermindert de werklast voor de HR-afdeling, realiseert financiële voordelen en beheerst ook de bijbehorende risico’s. We verwezenlijken performanceverbeteringen op de korte en lange termijn.

Wij weten dat u als HR-verantwoordelijke problemen moet aanpakken overheen de hele organisatie. We zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw kerntaken, terwijl wij het werk voor u regelen, en dit koppelen aan het verbeteren van uw HR-activiteiten.

We werken met een multidisciplinair team van HR-experts en juridisch experts. Zij brengen uw hele bedrijfsomgeving in kaart, zodat ze een inzicht krijgen in juridische factoren, financiële druk of problemen rondom de implementatie van HR-tools voor databeheer. Zo komen we te weten wat er nodig is om werknemers te motiveren of te behouden, of om operationele en administratieve uitdagingen op te lossen.

De Ayming methode

We verlagen uw kosten door alle HR-aspecten van uw organisatie in kaart te brengen.

De basis voor al onze performanceverbeteringen is het verlagen van de algehele HR-kosten. Omdat er flink wat mogelijkheden zijn om de (para)fiscale belastingen op salarissen in België te verlagen, controleren onze experts of u al het mogelijke al heeft bespaard. Ook dienen ze vorderingen in voor besparingen en bedragen uit het verleden, terwijl ze tegelijkertijd kansen creëren voor de toekomst.

Omdat we uw organisatie tot in de kern leren kennen, kunnen we ook aanvullende aanbevelingen doen. We gebruiken onze kennis van uw bedrijf om performanceprogramma’s door te voeren en te installeren, die de beloningspakketten verbeteren, maar waarbij de kosten voor de werkgever gelijk blijven.

Omdat we er zijn om de werklast voor de HR-afdeling te verlichten, integreren we alle optimalisatieprogramma’s in uw huidige bedrijfsstrategie. We dragen onze kennis over en implementeren processen. We doen dit allemaal met één doel: de algehele performantie van onze klanten verbeteren.

Wij voegen waarde toe aan uw organisatie

  • Al onze vorderingen worden eerst ter goedgekeuring voorgelegd aan onze technische directie.
  • U krijgt continue ondersteuning, van de auditfase tot de implementatie van de aanbevelingen. We zorgen dat we onze knowhow delen met uw interne team en/of payrolldienst.
  • Ons team consultants houdt zich voltijds bezig met het verzamelen en analyseren van gegevens, en met het doen van aanbevelingen.
  • Wij garanderen een goede relatie met de RSZ, de Federale Overheidsdienst Financiën (FOD Financiën), uw verzekeraars, uw sociaal secretariaat en andere payroll partners.
  • Onze interne R&D-afdeling is continu op zoek naar nieuwe optimalisatiepistes: meer dan 50% van onze omzet is afkomstig uit nieuwe pistes van de laatste 3 jaar.

Ayming verbindt zich ertoe om – wanneer dat om technische of juridische redenen nodig is – beroep te doen op een advocaat of onafhankelijke expert en deze te kiezen in samenspraak met de klant.