×
Sluiten
about - missie visie waarden

Performance doesn't just happen. We create it.

Onze visie

Bij Ayming hebben we een visie waar ondernemingen slagen in een duurzame groei en waar we hun werknemers & klanten begeleiden op lang termijn.

Onze doelstelling

We willen als strategische partner de resultaten van ondernemingen verbeteren dankzij onze internationale expertise en deskundige aanpak.

Onze ambitie

De ambitie van Ayming is om een betrouwe partner te zijn om bedrijven te ondersteunen voor hun business performance, waarbij we uitgroeien tot hét consultancy bureau om het beste strategische en operationele advies te krijgen.

Further Together

Het succes van Ayming en de verbeteringen die onze klanten behalen inzake business performance hebben we te danken aan onze medewerkers, hun deskundigheid, hun waarden en hun gedrag.

De cultuur bij Ayming weerspiegelt en bevordert deze waarden en wordt het best weerspiegeld in de uitdrukking “Further Together“. Het betreft een essentieel aspect van onze methode om de meest getalenteerde personen aan te trekken (én te behouden) en om een stimulerende werkomgeving te creëren.

Het is niet ons management dat beslist over de waarden van Ayming. Ze weerspiegelen hoe onze medewerkers hun functies en onderneming echt ervaren.

In 2018 vroegen we aan onze werknemers om, in hun eigen woorden, hun waarden en werkwijze te beschrijven. We hebben gespreksgroepen gevormd in alle landen waar we werkzaam zijn en hebben een opiniepeiling uitgevoerd bij al onze personeelsleden.

Deze waarden vloeien voort uit de opmerkingen geformuleerd door onze medewerkers:

TEAMSPIRIT – Onze manier van samenwerken 

Wij steunen elkaar door kennis en ideeën te delen, maar ook door complementaire vaardigheden te bundelen om zo tot betere resultaten te komen.

 

CREATIVITEIT – Onze manier van vernieuwen

Wij onderzoeken en analyseren met ondernemingszin, sectorkennis en originele ideeën om problemen op te lossen.

 

PRAGMATISME – Onze manier van handelen

Wij concentreren ons op de resultaten van klanten door concrete oplossingen uit te werken die berusten op onze ervaring en kennis, en niet op de theorie.

 

RUIMDENKEND – Onze manier van communiceren

Wij luisteren, waarderen alle standpunten zonder vooroordelen of vermoedens en moedigen de dialoog aan door de feiten op een duidelijke en transparante wijze te delen met collega’s en klanten.

 

 

PASSIE – Onze ingesteldheid 

Wij zijn geëngageerd en enthousiast, wij werken in een positieve en aangename omgeving en zijn pas tevreden wanneer we resultaten bereiken die een merkbare verbetering aantonen.

 

INTEGRITEIT – Onze zakelijke relaties

Wij hebben respect voor onze gesprekspartners en knopen relaties aan die berusten op eerlijkheid en vertrouwen en nemen de strengste ethische normen voor commerciële transacties in acht.