×
Sluiten

Payroll performance

Homepage > HR Performance > Payroll performance
HR performance payroll

Omdat ze een van de belangrijkste uitgavenposten zijn, kunnen de payrollkosten de groei van uw bedrijf afremmen. De HR-afdeling wordt vaak gezien als een kost, maar toch kan ze een bron van inkomsten vormen.  De experts Payroll Performance van Ayming helpen u mogelijke besparingsbronnen in kaart te brengen, dit om te zetten in de praktijk en de effecten ervan op lange termijn veilig te stellen.

Natuurlijk helpen onze consultants ook bij de optimalisering van uw loonmassa. Maar besparingen kunnen ook gegenereerd worden door de parametrering van software, door nuances aangebracht door de wetgever en een veranderde wetgeving (de rechtspraak bijvoorbeeld).

Onze consultants analyseerden dit jaar meer dan 800.000 loonfiches en stelden daarbij vast dat in 9 op 10 gevallen de payroll noch optimaal noch beveiligd is.

Een unieke aanpak

Onze experts in Payroll Performance gebruiken hun juridische en financiële kennis om het huidige loonbeleid te ontleden en op een optimale en veilige manier te reconstrueren in functie van:

  • uw referenties: paritaire comités, collectieve overeenkomsten, bedrijfsakkoorden, reglementen van orde;
  • de organisatie van het werk: uren, effectieve arbeidstijd, aanwervingsprocedures;
  • de profielen van aangenomen werknemers.