×
Sluiten
Ayming - Flylounge - Job Dating

Move with us

Ga een uniek professioneel avontuur aan, ondersteund door 30 jaar expertise en samenwerking met bedrijven van over de hele wereld.

Homepage > Carrière > Life @ Ayming > Move with us

Mobiliteit on demand

Mobiliteit zit in ons bloed. Je hebt besloten om bij ons te komen werken. Je stapt in een “spannend professioneel avontuur” dat je zelf in handen hebt!

Omdat wij in een wereld leven die permanent in beweging is, moedigen wij originele, verrijkende interne trajecten aan. Jouw talenten, jouw verlangens, ons gemeenschappelijk project. Wij willen de ontwikkeling van jouw potentieel bevorderen door rekening te houden met jouw ambities. Indien je gemotiveerd wordt door nieuwe horizonten en je jouw vaardigheden wilt ontwikkelen of jouw leiderschap wilt uitdagen, dan maken wij dat mogelijk. Eén voorwaarde: zin om jouw grenzen te verleggen, het bekende pad te verlaten en te evolueren. #BossOfYourWorklife

 

Ayming - Flylounge - Job Dating

Mobiliteit by Ayming

Bij ons ligt niets vast, alles is mogelijk bij Ayming.

Opdat je zou kunnen vooruitkomen, stippelen wij samen jouw traject op maat uit bij elke belangrijke stap in jouw professional journey. 1400 “Aymers” creëren al een internationaal en multidisciplinair netwerk. Ons credo: openheid. Wij stellen ze in dienst van jouw vaardigheden, om jouw profiel en jouw carrière te boosten. Wij hebben een globale visie op mobiliteit: ze kan onder andere geografisch of functioneel zijn. Dankzij programma’s zoals #BossOfYourWorklife kun je jouw professionele project voorstellen. Na validatie stellen wij alles in het werk om je te helpen bij de verwezenlijking ervan. Dare, show us, we manage.

Ayming - Flylounge - Job Dating

Interne mobiliteit

Talrijke opportuniteiten bij Ayming

Ayming is aanwezig in 15 landen en deskundig op vele vlakken, en biedt op deze manier een zeer gevarieerd mobiliteitsaanbod. Dankzij onze feedbackcultuur en de regelmatige people reviews wordt jouw medewerkerservaring opgevolgd aan de hand van belangrijke events om jouw traject uit te dagen en opnieuw uit te vinden. Deze uitwisselingsmomenten zijn belangrijk opdat iedereen gemakkelijk toegang zou krijgen tot alle openstaande jobs bij Ayming en over zijn project zou kunnen praten. Elk jaar veranderen een heel aantal medewerkers van functie, land of activiteit!

Ayming - Flylounge - Job Dating

Geografische mobiliteit

Benut jouw talenten op een andere locatie

Zin in een andere locatie? Wij hebben vestigingen in 15 landen: Frankrijk, Canada, Spanje, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Italië, de Verenigde Staten, … Je kunt jouw interculturele vaardigheden uitdagen en jouw internationale leiderschap ontwikkelen: wij moedigen geografische mobiliteit aan in onze verschillende kantoren. Wij hechten bijzonder veel belang aan deze culturele openheid. Ze lijkt ons vandaag de dag onontbeerlijk om de interne talenten te doen groeien. Naargelang van jouw affiniteiten, jouw ambities en jouw verlangens kun je jouw project voorstellen. Indien het gevalideerd wordt, kun je inschepen voor een nieuwe professionele bestemming!

Ontdek de onboarding

Ayming - Flylounge - Job Dating

Beroepsmobiliteit

Toon jouw ambities

Er is geen enkele evolutie uitgesloten noch vastgelegd. Ze hangt immers samen met jouw professionele project en onze interne behoeften. Onze deskundige vaardigheden beperken zich niet tot een bepaalde materie en de toepassingsterreinen zijn niet enkel voorbehouden aan experts! Onze open mobiliteitsaanpak moedigt daarentegen de medewerkers aan om bruggen te slaan tussen onze diverse domeinen en functies. Op die manier verrijkt men de teams en ontwikkelt men agiliteit bij onze klanten. Tijdens jouw Ayming ervaring willen wij je een basis van overdraagbare, evolutieve en elkaar aanvullende vaardigheden bieden. Op die manier kun je vooruitkomen en je inschrijven voor een waardevol professioneel traject waarvoor je je verantwoordelijk voelt. Dat is onze kijk op engagement.

Aarzel niet om je in te zetten voor verandering en durf buiten jouw comfortzone te stappen om nieuwe uitdagingen te beleven".
Laura Buyl, Finance Performance Consultant