×
Sluiten

Projectoproep Circular Innovation: Re-use & Recycle

Homepage > Insights > Blog > Projectoproep Circular Innovation: Re-use & Recycle
Blog
april 30, 2024

Transformeer afval in opportuniteit: Projectoproep Circular Innovation

Bij Ayming willen we duurzaamheid en innovatie helpen bevorderen. Onze missie is om ondernemers zoals u te ondersteunen voor  impactvolle projecten én het stimuleren van positieve verandering. Van het helpen vinden van financieringsmogelijkheden, tot het begeleiden van het aanvraagproces: wij zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. En vandaag hebben we een financieringsmogelijkheid voor u gevonden: Projectoproep Circular Innovation: Re-use & Recycle.

 

Wat is de projectoproep Circular Innovation: Re-use & Recycle?

De projectoproep Circular Innovation: Re-use & Recycle is een financieringsinitiatief voor ondernemers en bedrijven in Brussel om innovatieve oplossingen te fincancieren voor hergebruik en recycling van afval te onderzoeken. Of u nu een nieuwe onderneming bedenkt of een bestaand project wilt verbeteren, deze oproep is uw kans om een ​​verschil te maken.

Deadline voor indiening

Waarom meedoen? 

Door u aan te melden voor de projectoproep: Re-use & Recycle krijgt u toegang tot financiering en ondersteuning om de haalbaarheid van uw ideeën te testen . Ons team van experts staat klaar om u door het aanvraagproces te begeleiden en u bij elke stap te helpen. Bovendien is dit, met subsidies die tot 70% van de projectkosten dekken , een kans die u niet wilt missen.

Deze circulaire verwelkomt een breed scala aan projecten gericht op hergebruik en recycling van afval, waaronder activiteiten als reparatie, transformatie en upcycling . Het doel is om initiatieven te ondersteunen die niet alleen afval verminderen, maar ook tegemoetkomen aan lokale behoeften en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

 

Geschiktheidscriteria:

Om voor deze financieringsmogelijkheid in aanmerking te komen, moet uw project aan de volgende criteria voldoen:

  • Duur : Projecten moeten minimaal 6 maanden duren.
  • Locatie : U moet een vestigingsplaats in Brussel hebben.
  • Focus : Projecten moeten zich richten op hergebruik of recycling van afval.
  • Deadline: 13 juni 2024

Klaar om de volgende stap te zetten? Vraag onze experts om samen met u aan de slag te gaan!

Wij beoordelen uw activiteiten en selecteren de best passende O&O-projecten en -kosten Wij bepalen de beste claimstrategie, berekenen en optimaliseren de financieringsgrondslag Wij schrijven en dienen de aanvraag in en beheren het aanvraagproces bij de bevoegde autoriteiten Wij assisteren door middel van administratieve rapportage na goedkeuring en follow-up

Neem contact op met ons team om uw project te analyseren, de geschiktheid ervan te bevestigen en uw aanvraag voor te bereiden 👇

 

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *