×
Sluiten

Beyond Ayming Doors !

25 apr
De Kleetlaan 12b, 1831 Machelen
Homepage > Insights > Evenementen > Beyond Ayming’s Doors !
Evenementen

We zijn op zoek naar nieuwe sales talenten. Om onze BENELUX teams te versterken, ontmoeten we kandidaten op 25 april in ons kantoor in Diegem voor een avond ‘Beyond Ayming’s Doors’.

We zoeken mensen die uit hun comfortzone willen stappen en hun talent en passie willen toeleggen in ambitieuze projecten. Wat kan je verwachten tijdens dit event?

Als je je wilt inschrijven voor onze ‘Beyond Ayming’s Doors’, stuur ons dan een e-mail met jouw CV!

Zich inschrijven !

 

De klassieke recrutering doorbreken: we kijken niet alleen naar een CV, we kijken naar jouw persoonlijkheid!

‘Beyond Ayming’s Doors’ is een originele ervaring voor kandidaten. Dit uniek concept is gericht op het creëren van een meeslepende ervaring voor deelnemers, waardoor directe en zinvolle interactie met ons team mogelijk wordt. Door middel van deze uitwisseling willen we niet alleen onze bedrijfswaarden en cultuur presenteren, maar ook de aspiraties en vaardigheden van elke kandidaat ontdekken, als onderdeel van een innovatief en gepersonaliseerd wervingsproces. We streven ernaar om alle sollicitanten binnen 48 uur te antwoorden.

 

« Met een originele recruteringsaanpak en open discussies hopen we kandidaten te ontdekken alsook hun aanpassingsvermogen, hun drang naar vernieuwing en hun vermogen om situaties op te lossen. Kortom, hun positieve energie, die volgens ons de sleutel is tot positieve prestaties. Want het zijn de mensen én hun wil om samen te werken, die van een project een echt succes maken.»

Marie-Alice Thierry-Portmann,  Group HR Directrice

Zich inschrijven !

 

In een sector waar talent bijzonder moeilijk te vinden is, vernieuwen we voortdurend onze recruteringsaanpak en willen we onze werknemers van begin tot einde meenemen.

Bij Ayming ondersteunen we onze klanten om hun toekomst te kunnen financieren, en we willen deze focus op de toekomst ook toepassen op onze medewerkers:

  • een echt carrière-pad uittekenen
  • internationale mobiliteit bevorderen,
  • een pionier blijven op het gebied van management,
  • de jongere generatie verwelkomen om hun vaardigheden en kennis te ontwikkelen