×
Sluiten

KMO-instrument maakt plaats voor EIC Accelerator

Homepage > Insights > Nieuws > KMO-instrument maakt plaats voor EIC Accelerator
Nieuws
november 28, 2019

EIC Accelerator financieringsmogelijkheden

Naarmate “Horizon Europe“, het nieuwe kaderprogramma voor de financiering van onderzoek en innovatie, dat de periode 2021 tot 2027 bestrijkt, nadert, schaft de Europese Commissie fase 1 van het KMO-Instrument af en vervangt zij fase 2 van dit programma door de EIC Accelerator. Dit laatste is een van de mechanismen van het proefproject van de EIC (European Innovation Council) dat topinnovatoren, ondernemers, kleine bedrijven en wetenschappers ondersteunt met financieringsmogelijkheden en versnellingsdiensten.

De EIC Accelerator ondersteunt risicovolle, veelbelovende kleine en middelgrote ondernemingen en innovatoren om hen te helpen nieuwe innovatieve producten, diensten en bedrijfsmodellen te ontwikkelen en op de markt te brengen die de economische groei kunnen stimuleren.

Geselecteerde bedrijven ontvangen financiering en optioneel eigen vermogen en krijgen bedrijfsbegeleiding en -mentoring aangeboden om hun innovatie-idee op te schalen. Zij krijgen extra versnellingsdiensten om in contact te komen met investeerders, bedrijven en gelijkgestemde ondernemers.

Daarom is de EIC Accelerator een echte boost, niet alleen voor de financiering van uw projecten, maar ook op het vlak van zichtbaarheid en kansen op succes op de Europese en internationale markten.

Lees er meer over

Ontdek wat Ayming voor u kan betekenen

 

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *