×
Sluiten

Internationale Innovatie Barometer 2023

Leer de bewezen tactieken die 's werelds meest innovatieve leiders gebruiken om te slagen.

Download
Cover image - Internationale Innovatie Barometer 2023

Innovatie is de sleutel tot het succes van een bedrijf, maar het kan ook moeilijk zijn om te weten hoe men het moet financieren en wat de invloed op de externe factoren kan zijn. De huidige energiecrisis voegt een extra laag toe aan de complexe innovatievergelijking.

 

Het zijn moeilijke tijden. De energiecrisis zorgt ervoor dat bedrijven genoodzaakt zijn op zoek te gaan naar nieuwe manieren om geld te besparen en te blijven innoveren.
Ondanks de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd, slagen bedrijven er toch in om te innoveren en de concurrentie voor te blijven. Dit rapport werpt een blik op verschillende bedrijven dat de energiecrisis hebben overwonnen, de strategieën die ze hebben gebruikt en de lessen dat ze hebben geleerd.

De vierde editie van de Internationale Innovatie Barometer biedt een overzicht van de meest belangrijke innovatietrends over de hele wereld. Inclusief inzichten over de wijze waarop bedrijven O&O financieren en de gevolgen van de huidige energiecrisis op het innovatievermogen van bedrijven.

Dit rapport, onze vierde jaarlijkse Internationale Innovatie Barometer, bouwt voort op onze analyse van internationale O&O van de afgelopen drie jaar.  Hiervoor hebben we 846 O&O- en innovatiedirecteuren, Chief Financial Officers, Chief Executive Officers en bedrijfseigenaren ondervraagd.

Onze bevindingen zijn opgesplitst in drie hoofdstukken waarin specifieke gebieden worden geanalyseerd: net als bij de vorige edities richten de eerste twee hoofdstukken zich op het innovatielandschap en de financiering van innovatie, terwijl het derde deel dit jaar ingaat op het effect van de huidige energiecrisis op het innovatievermogen van bedrijven.

Wat u zal leren :

  • De impact van de energiecrisis op innovatie
  • Welk beleid er is om bedrijven te helpen slagen
  • Hoe u uw bedrijf overeind houdt in deze moeilijke tijden
  • En meer !

Dit rapport is een must-read voor elk bedrijf dat vooruit wil gaan. Het biedt waardevolle inzichten die u zullen helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de toekomst van uw bedrijf.

Download hier uw gratis exemplaar van de Internationale Innovatie Barometer!