Onze groep

Ayming is een internationale consulting-groep die 30 jaar expertise combineert.

Als groep streven we naar de algehele verbetering van de bedrijfsresultaten van onze klanten. Hiervoor hanteren we drie factoren:

  • Veilig stellen - risico's beheren en voorkomen
  • Versnellen - processen, organisatiestructuur en hun financiering optimaliseren
  • Anticiperen - kansen voor groei en verbetering identificeren en benutten

 

Om deze redenen hanteren we een totaalaanpak, waarbij we organisaties consultancy-oplossingen aanbieden die hun algehele resultaten verbeteren. Deze noemen we Value Performance Programs.

Het zijn oplossingen die op maat voor uw bedrijf en uw uitdagingen, speciaal om uw resultaten significant te verbeteren. Ze leveren tastbaar en meetbaar resultaat, en geven u alle middelen in handen om groei- en verbeterkansen te 'beschermen, versnellen en anticiperen'.

Wij zijn een vertrouwenspartner voor onze klanten. We bieden hen oplossingen, ondersteuning en advies op lange termijn, zodat zij hun bedrijf kunnen ontwikkelen, verbeteren en uitbreiden. We hebben een proactieve aanpak en werken samen met onze klanten naar een optimale oplossing voor hun uitdagingen toe, met tastbare voordelen en resultaten.

Binnen ons bedrijf hanteren we een cultuur van 'Open Performance'. Onze teams worden gedreven door innovatie, en door het vermogen om verbetermogelijkheden te herkennen in domeinen waar uw performance kan verbeterd worden.