Management België

Laurie Pilo
Managing Director BeNeLux

Laurie Pilo studeerde in Aix-en-Provence af aan de faculteit Rechten en Politicologie. Na een PhD in gezondheidsrecht en sociale zekerheid sloot ze zich in 2005 bij het team aan als consultant voor de bedrijfstak "HR Performance". Hier groeide ze door naar een managementpositie waarbij ze verantwoordelijk was voor de internationale ontwikkeling van HR Solutions. Sinds februari 2013 is ze managing director voor de regio Benelux.

 

Thomas Kaës
Head of Sales

Thomas Kaës kan bogen op 20 jaar ervaring in de groei-ondersteuning van B2B dienstverleningsbedrijven zoals Elis, April en Ayming. Hij vervoegde ons team in 2007 (toen nog Alma CG) en werkte 5 jaar aan de uitrol van best practices voor internationale marketing en de ontwikkeling van bedrijven. Sinds 2016 staat Thomas aan het hoofd van de Belgische teams voor Sales en Marketing. Thomas behaalde zijn doctoraat aan de Graduate School of Management in Aix-Marseille.

 

Corporate governance

Hervé Amar
President van Ayming

Hervé Amar heeft een diploma in bedrijfsmanagement en -analyse. Na eerst algemeen directeur te zijn geweest bij F-Initiatives, werd hij in 2001 directeur innovatiefinanciering bij Ayming. Hij werd in 2008 benoemd tot algemeen directeur en werd in 2014 president van Ayming.


Carlos Bofill
Internationaal Directeur Regio Noord

Carlos Bofill heeft een rechtendiploma van de UPV (San Sebastian, Spanje), een masterdiploma in de rechten van het Instituto de Empresa in Madrid en een MBA van de University of Chicago. Hij begon zijn carrière in 1998 bij Lowendal España, als oprichter van de eerste buitenlandse dochteronderneming van Lowendal. Tussen 2002 en 2007 was hij algemeen manager Zuid-Europa van de Lowendal-groep. In 2008 werd hij, na de fusie tussen Lowendal en Masaï, internationaal directeur van Lowendalmasaï.

Na de fusie van Alma CG en Lowendalmasaï in januari 2016 werd hij bij Ayming aangesteld als internationaal directeur voor de regio Noord, bestaande uit Duitsland, België, Canada, Hongarije, Groot-Brittannië, Japan, Polen, Tsjechië en Slovakije.