×
Sluiten

Belastingscontrole – Vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing

Homepage > Insights > Nieuws > Belastingscontrole – Vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing

Heeft u recent ook deze brief gekregen ?

De dienst FOD Financiën verhoogt de controles op de correcte toepassing van de wet- en regelgeving over de vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing.

In 2021 heeft de FOD Financiën voor 64% van de gecontroleerde organisaties een rechtzetting doorgevoerd op de BV-korting en spoort hen gelijktijdig aan tot een kritische ‘zelfevaluatie’ van interne processen en bewijsstukken gezien nieuwe controles volgen.

Ayming is er om u te helpen

Om dergelijke situaties te vermijden en mogelijke boetes te vermijden, kunt u rekenen op de experts van Ayming om de correcte toepassingen van de fiscale steunmaatregelen te garanderen en gedurende de de audit ook.

Bij Ayming werd 82% van onze klanten in de laatste 3 jaar gecontroleerd en bij minder dan 1% was er sprake van een rechtzetting op de BV-korting. Bij deze <1% die uiteindelijk voor de rechtbanken kwamen, waren 9 op de 10 beslissingen gunstig voor onze klanten.

De loonspecialisten van Ayming hebben – met meer dan 30 jaar expertise – dus duidelijk genoeg praktijkervaring in deze materie en ondersteunen meer dan 200 KMO’s en grote bedrijven bij de optimale loonberekening en verantwoording.

Wij zijn blij u bij te staan voor deze health check en mocht u dit onderwerp willen bespreken, hoeft u enkel contact op te nemen met ons.

Contacteer ons

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *