Kom bij ons werken!

Op zoek naar een uitdagende baan in een dynamische omgeving?

Ontdek onze vacatures

Werken bij Ayming

Over ons

Ayming België biedt het beste van twee werelden: we zijn een onderdeel van een grote business performance consulting-groep met circa 1.400 werknemers, die actief zijn in 16 landen. Deze internationale aanwezigheid zorgt voor lokale kansen: we kunnen samenwerken met grote bedrijven, en kunnen onze kennis delen over grenzen heen.

Het team in ons Belgische kantoor is jong van geest, een mentaliteit die je vaker tegenkomt bij grotere bedrijven. De voordelen voor jou? Bij ons succesvol en sterk groeiende bedrijf kun je samenwerken met een jong en dynamisch team, dat graag anticipeert op kansen en zich graag laat uitdagen. In ons team kun je autonoom werken en rekenen op extra erkenning als je een stap extra zet. 

Word je aangetrokken door de consultancysector? Ben je er klaar voor om je expertise in te zetten, en de business performance voor onze klanten te verbeteren? 

Sluit je aan bij ons team en ontdek de voordelen van werken bij Ayming. Respect, voorbeeldigheid, vertrouwen en uitwisseling zijn de kernelementen van onze HR-visie. 

Over jou

Ben jij een getalenteerde, hardwerkende en onafhankelijke persoonlijkheid? Heb je graag plezier in je werk? Dan is Ayming België absoluut een kans voor jou. Ons jonge team daagt je graag uit! Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.