×
Sluiten
DO01000910 v3

My professional journey

Vijf belangrijke stappen in het Ayming avontuur

Homepage > Carrière > Life @ Ayming > My professional journey

Wanneer je bij Ayming komt werken, kies je voor een meervoudig professioneel traject, dankzij het dynamisme van een lerende en internationale onderneming. Om jouw inzetbaarheid te ontwikkelen, hebben wij een carrièretraject gecreëerd dat afgestemd is op jouw ambities! Je wordt regelmatig gehoord, aangemoedigd en uitgedaagd om jouw grenzen te overschrijden en jouw mogelijkheden te doen groeien, zelfs de meest onverwachte. Elk professioneel traject is bijzonder. Daarom hebben wij belangrijke stappen uitgewerkt, opdat eenieder zijn eigen traject kan bepalen. Indien je dit wenst, kun je jouw grenzen verleggen, van functie of land veranderen, … en jouw professionele leven verder uitstippelen. @Ayming, your are #bossofyourworklife.

Doorlopende feedback

Aan het einde van een opdracht of een project stellen managers en medewerkers telkens een balans op. Omdat de permanente verbetering van onze praktijken van wezenlijk belang is, hebben wij een feedbackcultuur ingevoerd, waarmee we de successen en de verbeteringspunten van elke medewerker 'à la minute' kunnen identificeren.
Vervolgens stellen we samen een vorderingsplan op, om de slaagkans van de volgende stappen van het professionele traject te garanderen. Aanvullend op deze regelmatige uitwisselingen wordt elke 'Aymer' opgevolgd tijdens een professioneel gesprek, om zijn wensen te formaliseren op gebied van opleiding, evolutie en omscholing.
Vandaag zit ik in mijn vijfde positie en heb ik twee promoties gehad. Het klinkt misschien vreemd, maar ik ben niet degene die deze promotie heeft geïnitieerd."
Alexandra Dryjski, Senior Finance & HR Performance Manager
Ayming - Flylounge - Job Dating

People review

Elk jaar plannen wij een interne evaluatie van al onze medewerkers, om een toekomstplan te kunnen opstellen. Het doel? Een optimale organisatie garanderen. Wij zijn ervan overtuigd dat men voor het model “welzijn op het werk en performantie” op zijn plaats moet zitten, vaardig moet zijn en het gevoel moet hebben van nut te zijn. Deze HR-analyse staat in dienst van een zo rechtvaardig mogelijk “talent management”, opdat eenieder bijdraagt tot de performantie van de onderneming dankzij zijn vaardigheden en zijn talent. Door deze op te sporen kunnen wij onze organisatie blijven heruitvinden, om ze nog performanter te maken voor onze klanten.

#BossOfMyWorklife

Heb je een droom voor jouw professionele leven of een ontwikkelingsproject dat je na aan het hart ligt? Na ten minste 2 jaar anciënniteit kun je, met de steun van jouw manager, deelnemen aan het programma “boss of my work life”! Omdat wij in je geloven, willen wij luisteren naar jouw verlangens en je begeleiden bij jouw volgende professionele stappen. Waag jouw kans! Je wordt misschien geselecteerd om jouw project te verdedigen. Om jouw doel te bereiken, wordt een persoonlijk traject uitgestippeld. Je geeft suggesties, wij begeleiden jou.

Lokale verdediging

Deze belangrijke stap maakt deel uit van ons kernprogramma “Boss of my work life”: elke medewerker met een project mag zijn volgende professionele stap uitstippelen. Wil je jouw grenzen verleggen bij Ayming? Dat is heel eenvoudig: je hoeft enkel jouw manager en jouw HR op de hoogte te brengen en je voor te bereiden om jouw motivaties en jouw wensen toe te lichten. Na onderzoek van jouw project – en de relevantie ervan – stel je het voor. Anything is possible.

Ayming - Flylounge - Job Dating

Corporate verdediging

Dit is de laatste stap van het programma “Boss of my work life”. Na de lokale voorstelling moet elk geselecteerd project de goedkeuring van het hoofdkantoor krijgen. Welk type aanvraag? Een internationale mobiliteit, een vernieuwend project met impact op verschillende functies. Je verdedigt jouw droom voor de leden van de executive commity, dat is alles! Wij luisteren en, indien mogelijk, gaan wij erop in.

 

Ayming - Flylounge - Job Dating

Move with us

Bij Ayming is geen enkel traject klassiek of op voorhand uitgestippeld. Vanuit onze open kijk op de wereld stellen wij talrijke mobiliteitsmogelijkheden voor die afgestemd zijn op de ambities van eenieder. Staar je niet blind op carrière maken, schakel over in de modus opportuniteiten, die meer in lijn ligt met uw grootste motivaties. Word wie je bent, dankzij deze belangrijke stappen die uw potentieel doen groeien. Further together.

Meer weten

Ik denk dat ik elke keer weer succesvol ben geweest in de nieuwe functies dankzij de managers, de welwillendheid van de managers en hun steun. "
Bob Vissenberg, Sales & Marketing Director