×
Sluiten
Ayming - Flylounge - Job Dating

Welcome on board

De medewerker die zich betrokken voelt op alle niveaus

Homepage > Carrière > Life @ Ayming > Welcome on board

Instappen bij Ayming, dat is zich aansluiten bij een inclusieve groep die je onthaalt zoals je bent en je toelaat het beste van jezelf te geven. Elke “Aymer” maakt deel uit van ons collectief en is een onontbeerlijke speler voor onze prestaties. En wij doen al het mogelijke opdat jij het zou weten en, vooral, opdat jij het zou beleven, day by day. 

 

Van de integratie van de nieuwe medewerkers tot het ontwikkelingstraject van eenieder, wij bieden aan iedereen dezelfde mogelijkheden. Dat is ons engagement: de bijzonderheid respecteren en aanmoedigen, om een positieve en intelligente dynamiek te creëren. Elkaar aanvullen om een ware teamgeest aan te moedigen, dat is onze visie van een geslaagde en stimulerende medewerkerservaring. #realtalk by Ayming.

Inclusive management

Om iedereen te ontvangen zoals hij of zij is, beschikken wij over een verregaande inclusieve cultuur. Wij zorgen elke dag voor sterke, concrete en tastbare acties:

  • Na hun terugkeer uit zwangerschapsverlof besteden wij aandacht aan de overgangsmomenten van de mama’s via gesprekken en langdurige begeleiding.
  • Bij langdurige ziekte wordt de terugkeer na het ziekteverlof gevolgd door de mogelijkheid om de werktijd aan te passen.
  • Voor de senioren bereiden wij de aanvang van een nieuw hoofdstuk in hun leven voor: het pensioen. Wij geven de nodige informatie en bieden de mogelijkheid om halftijds te werken.
  • Ook wij, als onderneming, leveren onze bijdrage aan de wereld: wij geven vrije tijd aan onze “Aymers”, opdat ze zich sociaal zouden kunnen inzetten bij verenigingen of startende bedrijven.
  • Wij zijn tevens sponsor van liefdadigheidsevenementen: Brussels Half Marathon, Run against Cancer, la parisienne,…

Dat zijn belangrijke thema’s voor ons, maar vooral voor de vennootschap die wij samen willen bouwen. Daarom zijn wij leden van verenigingen ter bevordering van diversiteit, inclusief management en vernieuwende thema’s op het vlak van menselijk kapitaal. Real actions, real impacts.

 

Ayming - Flylounge - Job Dating

Multiculturaliteit & diversiteit: programma I WILL!

Wij werven vooral gemotiveerde talenten aan met een eigen kijk op de wereld. Onze cultuur is gebaseerd op een grote diversiteit en wordt gevoed door multiculturaliteit. Onze teams, die aanwezig zijn in 15 landen, zijn van nature multicultureel, waarbij eenieder de mogelijkheid krijgt om zijn potentieel tot uiting te brengen in een omgeving die respect heeft voor verschil. Ons programma “I will” (International Women In Leadership Lab), dat vrouwelijk leiderschap stimuleert, is daar een voorbeeld van: voor de vrijwilligers stellen wij voor dat ze zich inzetten bij een incubator voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ze gaan een uniek avontuur aan inzake leiderschap en krijgen de steun van een volledig intern netwerk. Ze nemen deel aan “lunches” met inspirerende vrouwelijke voorbeelden en worden begeleid door mentoren, onze key people, om hun evolutie naar strategische rollen binnen onze organisatie voor te bereiden.

Make it different, that’s our way of winning.

Lees er meer over

carreers - welcome onboarding

On Boarding process

D-Day, big day. De aankomst bij Ayming is heel belangrijk voor ons. Voor ons bestaat de uitdaging erin dat elke medewerker zich welkom en naar waarde geschat voelt. De onboarding kan dus niet beperkt worden tot een snelle overhandiging van materiaal. Na de verwelkoming door jouw team in jouw nieuwe werkomgeving word je begeleid door een ervaren buddy. De rol van de buddy is van wezenlijk belang voor het integratietraject: hij is er om je stap voor stap te helpen bij het begrijpen van onze cultuur. Hij is er om naar je te luisteren en verbindt zich ertoe om je te helpen bij het opnemen van jouw functie. De integratie van nieuwe talenten kadert voor ons in een globaal begeleidingsparcours opdat onze samenwerking duurzaam zou zijn.