×
Sluiten

Identificeer en beveilig uw lokale btw op onkostennota’s

Homepage > Finance Performance > Btw-terugvordering en -beheer > Identificeer en beveilig uw lokale btw op onkostennota’s
sécuriser-TVA-locale-sur-les-notes-de-frais-1000x470

Weet u zeker dat u de juiste btw-bedragen terugvordert op de onkostennota’s van uw werknemers? Is uw terugvordering van btw op uw uitgaven optimaal wat betreft de aftrekbaarheid? Kan u in het geval van een fiscale controle het bedrag van de afgetrokken btw snel en volledig verantwoorden?
Onze consultants helpen u bij het beheer van uw lokale btw-aangiftes. Zij garanderen een optimale terugvordering van uw btw.

Of ze nu rechtstreeks door uw bedrijf worden betaald of worden gedekt door werknemersvergoedingen, bepaalde uitgaven kunnen in aanmerking komen voor btw-aftrek. Deze aftrekbaarheid varieert naargelang de aard van de uitgaven en is slechts onder bepaalde voorwaarden mogelijk.

Onze consultants bieden u een oplossing om u te helpen bij het terugvorderen van de aftrekbare btw, op alle onkostennota’s die in aanmerking komen voor aftrek volgens de regel en de na te leven termijnen.

Onze experts hebben ook een beveiligingsproces opgezet om ervoor te zorgen dat de btw-bedragen en de bijhorende bewijsstukken in aanmerking komen.

Download de btw brochure

TVA étrangère

Btw-terugvordering op onkostennota’s in België: onze hulp op maat

Wij verzamelen de boekhoudkundige documenten die nodig zijn om de btw op de uitgaven vast te stellen. In de uitgaven identificeren we de bedragen aan niet-afgetrokken btw en nemen de nodige stappen in uw naam.

Tot slot stellen we één (of meer) rapport(en) op die u helpen om:

  • De aangevraagde aftrekbare btw stuk voor stuk te rechtvaardigen.
  • Zeer snel de onkostennota’s te vinden die door interne of externe teams worden opgevraagd.

Met onze steun verzekert u zich van uw btw-terugvordering op onkostennota’s en profiteert u van:

  • Een extra en geoptimaliseerde cashflow op termijn.
  • Een specifieke waarborg voor de toekenning van de aftrekbare bedragen.

Download de btw brochure

Onze kerncijfers:

30
dagen: de snelheid van terugbetaling/aftrek
5M
euro geoptimaliseerde en beveiligde btw in 2019
+20
jaar ervaring op dit gebied