×
Sluiten

Ayming @ BioWin Day

21 sep
Business Village Ecolys 5020 Namur, Belgium
Homepage > Insights > Evenementen > Ayming @ BioWin Day
Evenementen

Ayming is aanwezig op BioWin Day 2023 

De BioWin Day is het internationale netwerkevenement dat BioWin, het Gezondheidscluster van Wallonië, om de 2 jaar organiseert.

Dit evenement is bedoeld om alle belanghebbenden bijeen te brengen die actief zijn in de sector van de biotechnologieën voor de gezondheid en medische technologieën, zodat ze hun kennis en expertise kunnen delen met betrekking tot wetenschappelijke en/of bedrijfsgerichte kwesties om innovatie te stimuleren en economische activiteiten in de regio te bevorderen.

 Zich inschrijven

Als geëngageerde partner van het Belgische life sciences ecosysteem ondersteunt Ayming BeNeLux BioWin sinds enkele jaren, door haar leden te helpen het meeste te halen uit R&D incentives en subsidiemogelijkheden.

Agenda 

  • 21 Septembre 2023  :
    10:12 – 12:15 : Meerdere workshops over ATMP’s, Life Sciences, Biotech en Health Data.
    13:30 – 16:30 : Meerdere één-op-één gesprekken met een gespecialiseerd en ervaren publiek. Dit is uw kans om te netwerken met andere professionals uit de industrie en waardevolle connecties te maken. Maar het is vooral uw kans om ons te ontmoeten.

Agenda

Kom ons ontmoeten op onze stand. We delen graag onze ideeën en expertise met betrekking tot de onderwerpen die tijdens de workshops aan bod komen!

 Zich inschrijven

 

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze workshopsessies, dus wacht niet te lang om je in te schrijven!

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *