×
Sluiten

Groep Bouwen Testimonial

Homepage > Insights > Success Stories > Groep Bouwen Testimonial
Success Stories
november 24, 2023

Groep Bouwen is een familiaal projectontwikkelaar uit Lier. Ze behandelen verschillende projecten, van KMO parken tot appartementen over heel belgië.

Ayming werkt samen met Groep Bouwen, met een specifieke focus op mogelijke besparingen die kunnen worden toegepast op de onroerende voorheffing voor onder andere het project in Londerzeel. Dankzij deze samenwerking heeft Ayming aanzienlijke bedragen kunnen recupereren en Groep Bouwen ondersteund gedurende het volledige proces, van afbouw tot opbouw.

“Onze eerste contacten dateren vanuit Brussel. Het is daar ook dat Ayming, met een veel ingewikkeldere wetgeving dan in Vlaanderen, ons heeft geholpen met de indirecte belastingen. In een omgeving waar de wetgeving voortdurend verandert en het belastingsysteem wijzigt, was het dankzij onze contacten in Brussel dat we vergelijkbare relaties hebben kunnen opbouwen in Vlaanderen.”
Patrick Bouwen, CEO Groep Bouwen

 

Dit jaar bestaat Ayming 20 jaar! Dat is 20 jaar expertise in business performance.

Meer specifiek richten wij ons op het helpen van onze klanten bij het genereren van besparingen & het financieren van hun toekomst.
Onze belangrijkste activiteiten zijn innovatie, O&O, Financiën, HR-optimalisatie en Grants.

Wilt u weten wat dit voor uw bedrijf kan betekenen?

Contacteer één van onze experts om uw toekomstige innovatieve projecten te financieren.

Contacteer onze experts

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *