×
Sluiten

Mitiska Reim - Bartolas Testimonial

Homepage > Insights > Nieuws > Mitiska Reim – Bartolas Testimonial
Nieuws
september 11, 2023

Mitiska Reim is een investeerder project ontwikkelaar met specialisatie in retail parken, semi-industrieel vastgoed & urban logistics.

Ayming werkt samen met Mitiska reim specifiek op het dossier van de mogelijke besparingen die toegepast kunnen worden op de vermogensbelasting van onroerend goed. Dankzij deze samenwerking heeft Ayming aanzienlijke bedragen kunnen terugvorderenen heeft Mitiska Reim haar vastgoedfiscaliteit kunnen verbeteren.

Dit heeft ook toegelaten dat Mitiska Reim zich verder kon blijven focussen op hun core-business in de drie verschillende landen waar ze actief zijn.

Bekijk hier hoe de samenwerking verlopen is:

We hebben voor Ayming gekozen, omdat Ayming een partner is in een deelgebied waar we zelf niet zo veel expertise over hebben.
Dus Ayming ondersteunt ons op alle vlakken van property taxes, zowel in Nederland, Belgie als frankrijk wat voor ons zeker een troef was.” 
David Poulissen, Investment Analyst Mitiska Reim

Groupe Bartolas startte het project “La Couvinoise,” en Mitsika Reim trad later toe als partner om ons te helpen bij het gezamenlijk creëren van het project. Ayming heeft hen op fiscaal niveau ondersteund en ervoor gezorgd dat de kosten voor zowel de huurder als de klant draagbaar werden.

“Ayming heeft ervoor gezorgd dat het project zo correct mogelijk wordt belast, en heeft hierbij aanzienlijke waarde toegevoegd door fouten te identificeren en te corrigeren. Zaken die we intern niet kunnen beheren. Daarom was de keuze voor Ayming vrij eenvoudig.
Marie Vanophalvens, Real Estate Development & Asset Management Manager Groupe Bartolas

Dit jaar bestaat Ayming 20 jaar! Dat is 20 jaar expertise in business performance.

Meer specifiek richten wij ons op het helpen van onze klanten bij het genereren van besparingen & het financieren van hun toekomst.
Onze belangrijkste activiteiten zijn innovatie, O&O, Financiën, HR-optimalisatie en Grants.

Wilt u weten wat dit voor uw bedrijf kan betekenen?

Contacteer één van onze experts om uw toekomstige innovatieve projecten te financieren.

Contacteer onze experts

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *