×
Sluiten

Ayming België genomineerd als Trends Gazelle 2019

Homepage > Insights > Nieuws > Ayming België genomineerd als Trends Gazelle 2019
Nieuws
januari 30, 2019

Ayming België genomineerd als Trends Gazelle 2019

Ayming Belgium genomineerd als Trends Gazelle 2019 voor de groei en de regelmatige groei van het personeelsbestand

Ayming Belgium, een adviesbureau gespecialiseerd in Business Performance, is genomineerd als Trends Gazelle 2019 in de categorie middelgrote Brusselse bedrijven. Dit is een grote aanmoediging op een moment dat het bedrijf meer dan een dozijn nieuwe experts aanwerft.

De redactie van Trends en Trends-Tendances selecteert al 18 jaar in elke provincie tussen de 50 en 200 snelgroeiende bedrijven in termen van omzet, cashflow en personeel.

Ayming Belgium is er trots op tot de genomineerden in de categorie van middelgrote bedrijven in het Brussels Gewest te behoren. “De genomineerden zijn allemaal concurrerende bedrijven die een positieve invloed hebben op het ondernemingsklimaat in hun regio. Het zijn bronnen van innovatie en werkgelegenheid, die een inspirerend model zijn voor andere bedrijven”, zegt Laurie Pilo, General Manager van Ayming België.

Meer dan 400 bedrijven ondersteund in België

Ayming is een internationale adviesgroep gespecialiseerd in Business Performance. Het is het resultaat van de fusie tussen Alma Consulting Group en Lowendalmasaï, twee Europese leiders in business performance improvement consulting.

Haar missies zijn gericht op vier expertisegebieden: human resources, operations (supply chain, logistiek, enz.), financiën en innovatie. Met spectaculaire resultaten: elk jaar bespaart de klant ongeveer 300 miljoen euro aan HR-kosten en vermijdt hij ongeveer 50 miljoen euro aan belastingen. De groep is momenteel aanwezig in 14 landen in Europa, Noord-Amerika en Azië.

Ayming Belgium is al meer dan vijftien jaar in België gevestigd en ondersteunt dagelijks meer dan 400 bedrijven bij het anticiperen, versnellen en veiligstellen van hun prestaties. De groei is de laatste jaren bijzonder sterk geweest, met een verdrievoudiging van de omzet tussen 2012 en 2017. Ook de teams groeien gestaag. Het bedrijf is momenteel op zoek naar 12 profielen van experts (ingenieurs, payroll specialisten, belastingspecialisten). De teams bestaan momenteel uit 30 consultants.

De Ayming Groep in enkele cijfers

  • 30 jaar expertise
  • 1.380 zakenpartners in 14 landen
  • 20.000 klanten
  • Meer dan 15.000 onderzoeks-, ontwikkelings- en innovatieprojecten per jaar ondersteund
  • 300 miljoen euro aan HR-kostenbesparingen per jaar
  • 50 miljoen euro aan belastingbesparingen per jaar
  • Meer dan 1 miljard euro aan financiële capaciteit per jaar gegenereerd
  • 7 miljoen werknemers gedekt door onze HR-software
Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *