×
Kies uw land
Sluiten

Optimalisatie van uw HR-kosten

Een aantrekkelijk en individueel verloningsplan

Homepage > HR Performance > Optimalisatie van uw HR-kosten
femmes1000x470

Creëer een aantrekkelijk verloningsplan: er is meer dan een brutosalaris

We helpen u uw verloningsplannen te verbeteren, zonder extra werkgeverskosten. Hoe kan u een verloningspakket opstellen, dat zowel aantrekkelijk is voor u als werkgever als voor uw werknemers?

(Para)fiscale veranderingen aan verloningspakketten kunnen het nettosalaris van uw werknemers verhogen terwijl er niets verandert aan het salarisbudget. Deze pakketten breiden het basissalaris uit met diverse voordelen voor werknemers.

Een individueel verloningsplan dat talent aantrekt en motiveert

Deze voordelen zijn niet alleen financieel gunstig voor beide partijen; deze verloningsplannen kunnen ook de persoonlijke motivatie verhogen, of het extra werk compenseren dat een werknemer levert om een doel te bereiken. Het kan werknemers motiveren op weg naar een goed groepsresultaat, hen in de richting van gezond en veilig werken sturen, of motiveren om loyaal te zijn ten aanzien van de werkgever.

Het nut van deze verloningsplannen is dat ze op maat zijn gemaakt voor de eisen en behoeften van elke afzonderlijke werknemer en diens leefsituatie. Extra voordelen zoals een bedrijfsvoertuig, een telefoon, een hospitalisatieverzekering, treinabonnement, maaltijdcheques of bonussen en commissies vormen een aanvulling op het basissalaris. Deze individuele verloningsplannen staan niet los van elkaar, maar maken deel uit van een groter plaatje: werknemers aantrekken in een dynamische en flexibele omgeving, waardoor elke werknemer individueel topprestaties kan leveren, en waardoor uw werknemers een echte troef worden voor uw organisatie.

Een aantal specifieke maatregelen:

  • Maaltijdcheques
  • Mobiliteitsbudgetten: bedrijfsvoertuigen, trein- en/of metro-abonnementen
  • Hospitalisatieverzekeringen
  • Groeps- en individuele bonussen
  • Commissies
  • Nieuwe leeftijdsgerelateerde voordelen

We houden alle pistes in de gaten

Onze experts volgen alle wijzigingen op in de wetgeving en rechtspraak. Het uiteindelijke resultaat? Een HR-omgeving die een win-win is voor werkgever én werknemer.