×
Sluiten

Job Dating 26.09.2019

Homepage > Insights > Nieuws > Job Dating 26.09.2019
Nieuws
augustus 21, 2019

Om consultants aan te werven, treedt Ayming Belgium met de Job Dating buiten de gebaande paden

Business Performance Consultancy bureau Ayming Belgium organiseert de tweede editie van de Job Dating op donderdag 26 september 2019 in het Atomium in Brussel. Een unieke ervaring voor de kandidaten om te solliciteren voor de 11 openstaande vacatures, waaronder maar liefst 6 consultants in Innovation performance, Finance performance en HR performance, met zowel junior als senior profielen.

“We zijn al meer dan 15 jaar aanwezig in België en de laatste jaren hebben we een sterke groei gekend, wat ertoe leidt dat we in al onze expertises aanwerven”, zegt Laurie Pilo, CEO van Ayming Belgium.

Waarom Job Dating?

Geïnspireerd door de wereld van de start-ups is Job Dating een vernieuwende rekruteringsformule, gebaseerd op korte interviews met een HR-specialist en een operationeel consultant, aangevuld met workshops waarin de kandidaat zijn of haar persoonlijkheid, passies en drijfveren kan uitdrukken.

“Onze eerste Job Dating was een groot succes. Deze nieuwe formule komt overeen met het type kandidaten dat we zoeken: behendige persoonlijkheden, aandachtig voor onze klanten en met een voorliefde voor teamwerk”, zegt Sara Arryn, HR Manager bij Ayming Belgium. “We willen onze kandidaten op een inspirerende plek ontmoeten; welke betere keuze dan het Atomium, een van onze nationale symbolen, en een staaltje innovatie! De Prigogine-zaal wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een co-working room die dienst zal doen als setting voor de leuke en openbarende reis van de talenten die we zoeken: een videoworkshop, het oplossen van teampuzzels, een plenaire sessie over een onderwerp waar onze klanten mee te maken hebben, korte interviews, FAQ’s met het Top Management, … Dit alles gevolgd door een drankje dat voor de afsluitende gezelligheid zorgt.” voegt ze eraan toe.

Als het de bedoeling is dat het een vlotte oefening is, dan zal het antwoord dat ook zijn! “Wij verwelkomen de kandidaten tijdens een afterworkformule en bieden hen een snel achtereenvolgend parcours aan; het minste wat we kunnen doen is hen een snel antwoord verzekeren, uiterlijk binnen 72 uur, terugkomen.” besluit Sara.

Een innovatieve aanpak ook voor kandidaten

Naast het leuke en gemoedelijke aspect, stelt Job Dating recruiters in staat om de kandidaat vanuit een andere invalshoek te benaderen dan de traditionele cv-behandeling. Met getimede interviews en workshops moet de kandidaat ook bereid zijn om scherp te zijn, in punch line mode, zonder zijn teamgenoten te verpletteren tijdens de workshops. Dit is een nieuwe oefening. “Wij raden kandidaten aan om hun pitch van enkele minuten voor te bereiden, en om enkele voorbeelden van hun prestaties, de punten van hun persoonlijkheid die ze willen benadrukken of hun motivatie om zich bij ons aan te sluiten in gedachten te houden. Geen noodzaak om te overdrijven, spontaniteit blijft de hoofdgedachte en onze teams zullen er uiteraard voor zorgen dat de kandidaten zich op hun gemak voelen! »

Praktische informatie

Hier is de lijst van de 11 functies die ingevuld moeten worden, waarvan de beschrijvingen beschikbaar zijn op de Ayming website:

  • 2 Nederlandstalige Senior HR performance consultants
  • 1 Nederlandstalige Senior Finance performance consultant
  • 1 Franstalige Senior Finance performance consultant
  • 1 Franstalige Teamleader Innovation performance consultant
  • 1 Nederlandstalige Teamleader Innovation performance consultant
  • 1 Nederlandstalige Junior Innovation performance consultant
  • 1 Innovation performance manager
  • 1 Account manager – Brussels Gewest
  • 1 Financial business partner
  • 1 Account manager (VIE-contract) – Waals Gewest

Vacatures

Over Ayming

Ayming is een internationaal gerenommeerde consultinggroep, gespecialiseerd in Business Performance. Ayming heeft 1380 mensen in dienst in 15 landen en realiseerde een omzet van €157 miljoen in 2018.
Al meer dan 15 jaar deelt Ayming Belgium strategische en operationele knowhow om meer dan 400 klanten in staat te stellen hun algemene prestaties op lange termijn te verbeteren, de waarde van hun activiteiten te verhogen en hun prestaties op 3 gebieden te optimaliseren: Human Resources, Innovatie en Finance dankzij zijn ongeëvenaarde expertise in de optimalisatie van de vastgoedbelasting.

 

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *