×
Sluiten

InVlaanderen – LVP Engineering & Constructions krijgt 1.813.620 € Europese subsidie dankzij Ayming en Inspiralia

Homepage > Insights > Nieuws > InVlaanderen – LVP Engineering & Constructions krijgt 1.813.620 € Europese subsidie dankzij Ayming en Inspiralia
Nieuws
juni 26, 2020

LVP Engineering & Constructions krijgt 1.813.620 € Europese subsidie dankzij Ayming en Inspiralia

LVP Engineering & Constructions is de bedenker en ontwikkelaar van project Optainer: een geautomatiseerd Wash&Dry station dat water recycleert bij de reiniging van geïsoleerde containers. Dankzij de begeleiding van Inspiralia en Ayming, kwam het bedrijf als een van de enige Belgische ondernemingen in aanmerking om in maart 2020 deel te nemen aan een pitch van EIC Accelerator, een Europees subsidiefonds voor baanbrekende innovatieprojecten. Met een topscore van 14,5/15 krijgt LVP een subsidie van maar liefst 1.813.620 €.

LVP Engineering and Constructions is een Belgische onderneming met al 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en de bouw van machines voor verschillende industrieën.  Met het nieuwe project ‘Optainer’ viseert het bedrijf de reiniging van thermisch geïsoleerde containers die worden gebruikt voor veilig, efficiënt en hygiënisch transport van temperatuurgecontroleerde goederen, daar waar de huidige methoden technisch beperkt zijn en weinig efficiënt.

Lees verder

Bron: InVlaanderen

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *