×
Sluiten

België post-COVID-19 – Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken na de crisis?

Homepage > Insights > Nieuws > België post-COVID-19 – Welke mogelijkheden zijn er om geld vrij te maken na de crisis?
Nieuws
juni 9, 2020

De huidige crisis confronteert veel bedrijven met dalende inkomsten en liquiditeit. Om dit aan te pakken heeft de regering noodmaatregelen getroffen, maar zijn deze voldoende op de korte, middellange en lange termijn?

Bovendien komen er al nieuwe praktijken uit deze crisis tevoorschijn (bedrijfsverplaatsingen, ontwikkeling van digitale technologie, met name voor mobiliteit en telewerken, …) die uiteindelijk van invloed zullen zijn op de investeringsstrategieën van bedrijven: transformatie, O&O, modernisering van productiefaciliteiten.

Deze uitdagingen komen op één punt neer: de noodzaak voor economische spelers om zo snel mogelijk geld vrij te maken. Het goede nieuws is dat er nog onbenutte cashvoorraden zijn die gebruikt kunnen worden om de liquiditeit te herstellen en te anticiperen op de financiering van morgen. Het is tijd voor actie.

De experts van Ayming Belgium bieden u een whitepaper aan waarin ze deze thema’s verder uitdiepen en een reeks oplossingen identificeren die u vandaag nog kunt activeren – u kunt ze downloaden door op de onderstaande link te klikken.

Download de whitepaper

Deze white paper was ook het onderwerp van een webinar die we onlangs hebben georganiseerd en die u kunt bekijken door hier te klikken.

Opmerkingen tonen

Geen reacties

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *